Fàcil de fer

Un plat fàcil de fer que a mi m’agrada molt i molt…La mare en fa sovint i jo l’ajudo.

Ingredients:

– 3 patates (no gaire grans)      -3 ous durs       -1 ceba gran     -oli d’oliva      – sal

Elaboració:

1- Pela les patates i posa-les a bullir en una olla.

2- Posa en un pot els ous i compta 10 minuts després de bullir i ja estaran els ous cuits.

3-Treu les patates de l’olla i posa-les en un plat. Deixa-les refredar una mica i talla-les  a trossets

4- Treu els ous del pot  i pela’ls. Després talla’ls a trossets petits.

5- Agafa la ceba i talla-la a trossos fins. Després posa-la dins d’ una cassola amb l’oli d’oliva fins que estigui cuita, doradeta. Després barreja la ceba amb les patates i els ous.

6-Finalment  posa-ho tot en un plat, posa-hi sal i ja te’l podràs menjar!!

Mariama Jadama. 6é.  Montfalgars

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *