Vam anar al restaurant que hi ha al Parc del Migdia i els vam fer unes guantes preguntes per saber una mica més sobre el que fan. Ens van informar que el restaurant estava obert des de les 9:30 fins a les 21:30 i que fan un tipus de cuina vegetariana i la seva especialitat són els entrepans. No permeten animals dins de la instal·lació, però sí a la terrassa, tampoc es permet fumar a l’interior.
El preu del menú és de 8’70€ amb beguda i els menú infantil val 4,60€. Cada dia fan una mitjana de 90 menús.
El restaurant fa 7 anys que funciona i pensen continuar molts més.
Pol Mewmann i Abert Muñoz – 6è Migdia
Vam visitar un restaurant de cuina japonesa on fan menús per adults a 8,25€ i per infants a 5,25€. El preu és diferent els caps de setmana. L’horari és de 12,30 a 16h i de 20,30 a 24h. La seva especialitat és el sushi . No hi permeten animals i no hi ha espai per a fumadors.
Serveixen aproximadament uns 130 menús diaris.
Marina Plana – 6è Migdia