El nostre menjador és molt gran, té unes finestres amples que donen a un pati interior on hi ha moltes plantes.
El menjar el fa una cuinera a la mateixa escola i una ajudant. Es fan tres tipus de menús cada dia: normals , de règim i musulmans, controlats dietèticament per l’empresa contractada.
Es queden a dinar entre 122 a 125 alumnes, i es fan dos torns de menjador de 13 a 14 i de 14 a 15 hores.
Per tal de treballar l’autonomia i com que la infraestructura del nostre menjador ho permet, tenim uns encarregats de parar taula (plats, pa i aigua) i recollir-la. Ens servim el menjar com en un self-service en torns de quatre.
Els aliments més freqüents són: pasta, arròs, verdura, llegums, sopa, peix i carn cuinats de diferents maneres.
Els plats que menys ens agraden són el peix i la verdura, però encara que sigui poc mengem de tot. A vegades també ens costa menjar fruita, però com que és molt saludable fem l’esforç per menjar-la. En canvi, els menús que més ens agraden són: la carn arrebossada, els espaguetis i l’arròs.
Hi ha dies que havent dinat tenim temps per utilitzar el servei de “biblio-menjador” on hi ha revistes, còmics, llibres… per passar una estona entretinguda abans de reprendre les classes.
Omar Menaoui, Àlex Vilella, Àlex Oprea, Martí Portillo, Sofía Toledo i Joan Tenllado. CEE Font de l’Abella.