Un plat fàcil de fer que a mi m’agrada molt i molt…La mare en fa sovint i jo l’ajudo.
Ingredients:
– 3 patates (no gaire grans) -3 ous durs -1 ceba gran -oli d’oliva – sal
Elaboració:
1- Pela les patates i posa-les a bullir en una olla.
2- Posa en un pot els ous i compta 10 minuts després de bullir i ja estaran els ous cuits.
3-Treu les patates de l’olla i posa-les en un plat. Deixa-les refredar una mica i talla-les a trossets
4- Treu els ous del pot i pela’ls. Després talla’ls a trossets petits.
5- Agafa la ceba i talla-la a trossos fins. Després posa-la dins d’ una cassola amb l’oli d’oliva fins que estigui cuita, doradeta. Després barreja la ceba amb les patates i els ous.
6-Finalment posa-ho tot en un plat, posa-hi sal i ja te’l podràs menjar!!
Mariama Jadama. 6é. Montfalgars