Qui fa què:
Annexa-Joan Puigbert: Preguntes de la 1 a la 4
Migdia: Preguntes de la 5 a la 8
Cassià Costal: Preguntes de la 9 a la 12
Font de l’Abella: Preguntes de la 13 a la 16
Mare de Déu del Mont: Preguntes de la 17 a la 20
_________________________________________________________________________
1. Quins són els orígens del Celler de Can Roca?
2. Quina sensació fa treballar amb els germans? Sempre han treballat junts? Quant de temps fa?
3. De petits ja els agradava cuinar? Quins records en tenen de la cuina de la seva infantesa?
4. Posen en pràctica les receptes de la seva mare?
5. Quin plat és el que més els agrada fer? I el que els surt millor? I quines postres?
6. Tenen receptes secretes? Posen ingredients secrets en alguns plats?
7. Quina és l’especialitat del seu restaurant? I els plats més demanats pels seus clients?
8. Hi ha alguna cosa o fet curiós que els ha influït en la creació d’un plat?
9. Hi ha plats típicament gironins en la seva carta?
10. Tenen menús infantils?
11. Quins personatges famosos han passat pel Celler? Hi ha alguna anècdota que ens podrien explicar?
12. Ara que els han concedit una altra estrella ve més gent? És rendible tenir estrelles Michelin?
13. Li ha estat en algun moment un problema ser noi i cuiner? A casa seva qui cuina, vostè o la seva dona?
14. Atenen molts clients durant la setmana? Què serveixen més dinars o sopars?
15. Quants treballadors hi ha al Celler? Quants són cuiners? Quants rebosters? Quants sommeliers?
16. Els agrada el que fan? És molt cansat?
17. Per quin motiu deixarien el seu ofici?
18. Si algú no arriba a poder pagar el compte li fan rentar els plats?
19. Es dediquen a fer tallers o xerrades ? On?
20. Quina sensació van tenir en fer el pregó de Fires?