BON NADAL!

Hola famílies!! Ja hem arribat al final del trimestre i dir-vos que ha estat un plaer compartir aquest trimestre amb tots i totes, tan els nens i nenes com vosaltres família.

Aquest final de trimestre ha estat una mica “rarot” per la situació que tornem a estar vivint però de ben segur que aviat veurem la llum i, tan de bo, els somriures sense els murs de les mascaretes.

Us desitjo de tot cor molt     B O N E S     F E S T E S ! ! !

Ens veiem a la tornada i amb les piles a tope!!

A continuació, teniu uns enllaços amb les fotografies d’aquests dies i les felicitacions de l’escola. Ah!! I no us perdeu el CONCERT DE NADAL!!!

ENS REGALEM UNA POSTAL DE NADAL ÚNICA

Pel proper dilluns, recordeu portar el material per poder desitjar unes bones festes a algun company o companya de classe abans de marxar de vacances.

La postal serà anònima i després farem un sorteig. Així doncs, haureu de fer volar la imaginació i crear una postal tan bonica com la que us agradaria rebre.

Aquí us deixo alguns exemples i, si voleu, podeu tafanejar per internet… Hi ha un munt d’idees xulíssimes. Trieu el vostre disseny i porteu tot aquell material que necessitareu per fer-ho a l’aula.

També podeu fer una ullada a aquest enllaç on es veuen altres idees amb els passos a seguir per per fer targetes nadalenques.

SOM-HI ARTISTES! BON NADAL!

Deures per aquests dies

Hola bonics i boniques, ja teniu els deures anotats a l’agenda però com que hi ha alguns que estan malalts, doncs ho posem aquí puntualment i així tenim accés tots/es i ens serveix de recordatori ok?

  1. Acabar o fer la feina 11 d’Innovamat.
  2. Podeu fer una estona d’Innovamant, aneu a la pàgina d’INNOVAMAT del bloc.
  3. Aprendre les 2 cançons (recordeu que les podeu trobar al blocdemúsica  ) i allò que sabem ok? Shhhh…sorpresa…
  4. Feu un joc que teniu després d’aquest article.
  5. Si teniu alguna feina per acabar, doncs l’acabeu.

QUE GAUDIU MOLT D’AQUESTS DIES, AGAFEU FORCES I VITAMINES PER LA RECTA FINAL!!!

Llegim!!

Les estones de lectura les aprofitem al màxim!
Fem lectura individual, en parelles, de revistes, llegim al pati, …
Aquests dies que fa força fred hem traslladat la lectura del pati a la classe on també ens agrada molt.
Cliqueu si voleu veure les fotos.

Click button with hand pointer clicking. Click here web button. Isolated website hand finger clicking cursor – stock vector