Anem a jugar a golf

El dimarts vam anar a jugar a golf i vam veure que aquest esport necessita de molta calma, serenor i silenci, conceptes que aquests últims dies de curs ens van molt bé. Vam practicar aquest esport nou per la majoria de nosaltres i vam gaudir molt.

Podeu veure les fotos clicant a la imatge.

Colònies!

Aquesta setmana hem anat de colònies a la casa de Torreferrana, situada molt a prop de l’Estartit. Allà hem fet moltes activitats com ara caiac, vela, tir amb arc, tirolina, volta amb btt, ens hem banyat a la piscina i hem passat molt bones estones compartint amb els nostres companys de cinquè i sisè. … ens ho hem passat molt bé!!!

Cliqueu a la imatge per veure les fotografies.

Anem al zoo

Ja hem fet la sortida de projecte! Hem anat al zoo aprofitant el fil de la investigació sobre els animals en perill d’extinció. Hem fet un taller sobre aquest tema i hem pogut aprofundir-hi una mica més. Ens ho vam passar genial!

Cliqueu a la imatge per veure més fotos.

Ens visiten del CMIAT

Avui ha vingut la Meritxell i ens ha proposat formar part del primer Consell Municipal d’Infants i Adolescents de Terrassa.

En aquest sentit, es volen realitzar actuacions que posin en valor la seva veu, que reforcin el seu protagonisme i que propiciïn que s’impliquin activament amb la seva ciutat, Terrassa. És per aquest motiu que l’Ajuntament aposta per crear un nou òrgan de participació, el CMIAT: Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència de Terrassa.

El CMIAT és un òrgan on infants i adolescents que visquin o estudiïn a Terrassa podran exercir el seu dret a participar, a expressar les seves idees i pensaments, i a proposar accions concretes per transformar la ciutat.

Aquest òrgan participatiu estarà integrat per infants i adolescents entre 10 i 14 anys, que provenen principalment dels diferents de centres educatius i de lleure de la ciutat i que s’han presentat voluntàriament per formar-ne part.

Amb aquest òrgan consultiu, dissenyat perquè sigui obert i inclusiu, la ciutat es dota d’un espai de debat, que afavoreix la implicació de la infància i de l’adolescència en la gestió quotidiana de la ciutat, enfortint així la cultura de la participació i el civisme.

 

Cliqueu al link per veure les fotos.

https://photos.app.goo.gl/Smf9EZWMBH4V1jMi2