Sortida a Montserrat

La setmana passada vam anar d’excursió a Montserrat tota la comunitat de grans. Va ser un dia genial. L’itinerrai que vam fer va ser: ç

ITINERARI: Monestir de Montserrat – Camí de Sant Miquel – Ermita de Sant Miquel i bassa – Pla de Les Taràntules ( estació superior del funicular de Sant Joan ) – camí a peu de Magdalena Inferior i Superior i Gorra Frígia- Pla dels Ocells – Ermita de Santa Anna- Escales dels Pobres- Pas dels Francesos- Monestir de Montserrat- Visita Basílica i Moreneta.

Feu clic al la foto per veure l’àlbum de fotos.

 

 

Qui era Nelson Mandela?

Aquest mes ens interessem per la figura de Nelson Mandela. Començarem a estudiar-nos el poema Invictus, que va escriure des de la presó.

EL POEMA DE LA CARCEL – Invictus, Nelson Mandela.

En la noche que me envuelve,
negra, como un pozo insondable,
doy gracias al Dios que fuere
por mi alma inconquistable.
En las garras de las circunstancias
no he gemido, ni llorado.Ante las puñaladas del azar,
si bien he sangrado, jamás me he postrado.

Más allá de este lugar de ira y llantos
acecha la oscuridad con su horror.

No obstante, la amenaza de los años me halla,
y me hallará, sin temor.

Ya no importa cuan recto haya sido el camino,
ni cuantos castigos lleve a la espalda:

Soy el amo de mi destino, soy el capitán de mi alma.
Willian Ernts Henley

Anem ara a fer  de detectius… Clica a la imatge per resoldre les preguntes que us he passat en paper sobre Nelson Mandela.

http://tercerciclobpg.blogspot.com.es/2014/01/webquest-nelson-mandela.html

NelsonMandela

 

 

 

Visita a Canal Terrassa

El dimarts 24 d’octubre els Robots Gamers vam anar a visitar la ràdio i la televisió de la nostra ciutat. Allà vam poder veure com es graven els programes, com s’editen i els preparatius abans de sortir en directe, el maquillatge, per exemple. Vam veure com funciona el croma i alguns vam poder fer de periodistes per una estona. Fes clic a l’enllaç per veure les fotos i vídeos.

https://photos.app.goo.gl/XNQAYPgvEmv7TLRq2

 

 

 

 

 

Benvinguts i benvingudes!!!

Hola a tothom!!!

Us vull donar la benvinguda a totes les famílies i alumnes. Durant aquestes setmanes hem estat pensant el nom de la classe i després de xerrar força i votar hem decidit que som LA CLASSE DELS ROBOTS GAMERS. Comencem aquest curs amb molta energia!

El bloc servirà per anar seguint les novetats de l’aula, així que sempre que vulgueu podeu deixar els vostres comentaris.

BON CURS!

Som-hi!!!