PASTIS TRES XOCOLATES

INGREDIENTS :
600ml. de nata per muntar
100grs. de xocolata negra
100grs. de xocolata amb llet
100grs. de xocolata blanca
1 planxa de pa de pessic
10 persones
ELABORACIÓ:
Muntar la nata i fer-ne tres parts de 200grs. Cada una Fondre, al bany Maria o al microones, les tres xocolates per separat.Quan les xocolates comencin a refredar-se,barrejar cada una d’elles amb una de les parts de nata muntada. Preparar la base, tallant-la de la mida del motlle que utilitzarem (va bé que sigui un motlle desmuntable, ja que si no és molt difícil treure el pastís un cop acabat.Posar la planxa de pa de pessic i al damunt les xocolates, d’una en una,mirant de repetir-les amb un gruix uniforme amb ajuda d’una llengua o una cullera.Un cop muntat, posar a la nevera fins que sigui ben fred, i llavors cobrir amb paper film(sense que toqui el pastís ) i posar al congelador. 20 minuts.

Quant a Servand Casas Mateo

Només puc dir de mi que sóc una persona profundament millorable i en aquesta tasca estic des de fa molt de temps. També he descobert que en aquest camí de millora es perden amics, es guanyen enemics però es creix en riquessa interior, amics de veritat, capacitat de creació i valorar allò que és important.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *