INGREDIENTS :
600ml. de nata per muntar
100grs. de xocolata negra
100grs. de xocolata amb llet
100grs. de xocolata blanca
1 planxa de pa de pessic
10 persones
ELABORACIÓ:
Muntar la nata i fer-ne tres parts de 200grs. Cada una Fondre, al bany Maria o al microones, les tres xocolates per separat.Quan les xocolates comencin a refredar-se,barrejar cada una d’elles amb una de les parts de nata muntada. Preparar la base, tallant-la de la mida del motlle que utilitzarem (va bé que sigui un motlle desmuntable, ja que si no és molt difícil treure el pastís un cop acabat.Posar la planxa de pa de pessic i al damunt les xocolates, d’una en una,mirant de repetir-les amb un gruix uniforme amb ajuda d’una llengua o una cullera.Un cop muntat, posar a la nevera fins que sigui ben fred, i llavors cobrir amb paper film(sense que toqui el pastís ) i posar al congelador. 20 minuts.
-
Articles recents
Comentaris recents
Arxius
Categories
Meta