Recollida d’informes

Hola famílies!

Ja teniu aquí el doodle per tal que agafeu hora per a la recollida de notes del dia 29 de juny. El funcionament és igual que quan vam fer el del protagonista! (cliqueu sobre la imatge dels emojis per poder accedir)

Moltes gràcies!

 

Sortida de MAIN

El passat divendres 11 de maig vam anar al Parc de l’Agulla (Manresa) juntament amb els altres companys i companyes de l’escola a celebrar la Festivitat de Maria Mazzarello (Main). Va ser un gran dia, en el què vam poder compartir estones de lloc, estones de passeig, somriures i poder conèixer-nos millor.

Sortida de projecte: Mamífers marins

El passat divendres, vam fer una sortida al Zoo de Barcelona, per tal de continuar aprenent més coses sobre el nostre front d’investigació: “Com són els animals marins?”. Allà, vam fer un taller sobre els mamífers marins, aprenent la diferència entre balenes i dofins, i vam observar en primera persona als dofins i als lleons marins. També vam aprofundir en 3 de les característiques de tots els mamífers:

  • Neixem de la panxa de la mare (som vivípars).
  • Respirem pels pulmons.
  • La majoria, tenim pèls als cos.

També vam aprofitar per veure altres animals, com: els elefants, els hipopòtams, les girafes, diferents espècies de micos, rèptils (com serps, granotes, cocodrils, el drac de komodo), ocells com flamencs, els lleons, el tigre, i molts altres animals.

Va ser un gran dia per poder observar els animals de més a prop! I ens ho vam passar genial!

Dibuixem amb els fillols!

El dijous passat, vam tenir una altra oportunitat per continuar coneixent als nostres fillols de P3A. Vam estar amb ells i ens vam regalar uns dibuixos que vam fer. Nosaltres els hi vam fer un dibuix que els hi vam regalar, i ells ens van fer per a nosaltres.

Ens ho vam passar molt bé! Ja tenim ganes del proper curs per poder fer de padrins més vegades!

PROTAGONISTA AMB LES FAMÍLIES DEL 3r TRIMESTRE

Hola Famílies,

Com ja sabeu aquest 3r trimestre el Protagonista és conjunt entre el nen/nena i un familiar. El tema és: ACTIVITATS QUE FAIG AMB LA MEVA FAMÍLIA (Durada: 20-30 minuts). Per tal de repartir les hores hem creat un calendari (que trobareu clicant a la següent imatge) on us heu d’inscriure en el dia i l’hora que millor us vagi, clicant a sobre de participar i escrivint el nom del vostre fill/filla i clicant el dia i l’hora triat per a venir.

SANT JORDI

Ahir, per a celebrar la diada de Sant Jordi, vam anar a esmorzar al Parc de Sant Jordi, i després vam fer una ruta pel centre de Terrassa per tal de poder gaudir de l’ambient que es respira normalment en aquest dia!

Inventem amb deixalles

Fa alguns dies, ens van venir a visitar uns treblladors de PRODIS i ens van fer una xerrada molt interessant sobre la importància del reciclatge.

Per acabar ens van proposar fer una titella amb material reciclat.

Ens ho vam passar molt bé!

Els estats de l’aigua

Fa uns dies, vam tenir l’oportunitat de fer un taller sobre “Els estats de l’aigua”. Vam poder descobrir que l’aigua la podem trobar líquida, sòlida o gasosa. També vam veure i experimentar com podia passar d’un estat a un altre!

Ens ho vam passar genial!

Si cliqueu a la imatge podreu veure algunes imatges del taller.

Protagonista 2n trimestre: El meu joc preferit

Bona tarda a tots i totes,

Durant aquestes últimes setmanes hem presentat tots els Emojis els nostres joc preferits, aquells amb els que ens ho passem més bé. Hem demostrat que som uns experts en un munt de jocs, tant jocs de sempre com dels nous.

Si voleu, podeu clickar a la següent imatge i veure les nostres fotos!