PROTAGONISTA AMB LES FAMÍLIES DEL 3r TRIMESTRE

Hola Famílies,

Com ja sabeu aquest 3r trimestre el Protagonista és conjunt entre el nen/nena i un familiar. El tema és: ACTIVITATS QUE FAIG AMB LA MEVA FAMÍLIA (Durada: 20-30 minuts). Per tal de repartir les hores hem creat un calendari (que trobareu clicant a la següent imatge) on us heu d’inscriure en el dia i l’hora que millor us vagi, clicant a sobre de participar i escrivint el nom del vostre fill/filla i clicant el dia i l’hora triat per a venir.

SANT JORDI

Ahir, per a celebrar la diada de Sant Jordi, vam anar a esmorzar al Parc de Sant Jordi, i després vam fer una ruta pel centre de Terrassa per tal de poder gaudir de l’ambient que es respira normalment en aquest dia!

Inventem amb deixalles

Fa alguns dies, ens van venir a visitar uns treblladors de PRODIS i ens van fer una xerrada molt interessant sobre la importància del reciclatge.

Per acabar ens van proposar fer una titella amb material reciclat.

Ens ho vam passar molt bé!

Els estats de l’aigua

Fa uns dies, vam tenir l’oportunitat de fer un taller sobre “Els estats de l’aigua”. Vam poder descobrir que l’aigua la podem trobar líquida, sòlida o gasosa. També vam veure i experimentar com podia passar d’un estat a un altre!

Ens ho vam passar genial!

Si cliqueu a la imatge podreu veure algunes imatges del taller.

Protagonista 2n trimestre: El meu joc preferit

Bona tarda a tots i totes,

Durant aquestes últimes setmanes hem presentat tots els Emojis els nostres joc preferits, aquells amb els que ens ho passem més bé. Hem demostrat que som uns experts en un munt de jocs, tant jocs de sempre com dels nous.

Si voleu, podeu clickar a la següent imatge i veure les nostres fotos!

Coneixem el Mercat de Terrassa

Hola Famílies,

La setmana passada vam visitar el Mercat de Terrassa. Allà ens van explicar la història d’aquest mercat molt antic. També vam conèixer com estan distribuides les parades. I a més vam aprendre coses sobre diferents aliments, com els tipus de carn, les verdures o les part d’un peix, i us podem assegurar que alguns dels nens i nenes emojis en saben molt d’això!

No us perdeu les imatges!

Carnestoltes

Hola a tots i totes!!

Ja fa uns dies que va passar carnestoltes, i els Emojis no volem oblidar-nos d’aquell dia que ens ho vam passar tan bé! Així que us deixem unes fotos de les nostres disfresses.

Esperem que us tregui un gran somriure!

Trobada de Nadal Padrins i Fillols

Aquest matí ens hem trobat amb els nostres padrins i ens hem fet unes postals de Nadal maquíssimes. Ha estat un moment molt macu i en el què hem gaudit molt mostrant les nostres habilitats artístiques.

Les postals que ens han fet els nostres padrins han estat molt xules! MOLTES GRÀCIES!