Ingredients:
5 ous
1 iogurt
2 parts de sucre
1 part d’oli
3 parts de farina de blat
Pell de llimona ratllada
Una mica de llevat royal 8 g
Passos a seguir:
1r: Separar les clares dels rovells i posar-les en bols de vidre
2n: Buidem el iogurt en un platet i li afegim la ratlladura de llimona i netegem el pot del iogurt.
3r: Del pot del iogurt l’omplim 2 vegades de sucre .
4t: Netegem un altre cop el pot de iogurt i fem les tres parts de farina.
5è: Per últim omplim el pot d’oli.
6è: Les clares sense cap gota de rovell les muntarem fins que arriben l punt de neu hi ho reservem.
7è: El bol de rovell amb ajuda de la batedora afegim el iogurt amb la pell de llimona, el sucre i l’oli
8è: Aquesta barreja amb ajuda d’una espàtula anirem afegim les clares muntades.
9è: Hem d’afegir la farina i el llevat poquet a poquet .
10è: Posem aquesta barreja en un motlle de coca i el ficarem al forn escalfar a 160 graus entre 20 i 30 minuts depèn de la potència del forn.
Daniel Quesada Bartrolí