Els nens i nenes del Sol ens expliquen…

Els nens i nenes de la Classe del Sol han vingut a la classe per a fer-nos saber els temes que estan investigant. Un dels seus treballs ens va interessar molt . Es tractava d’un aparell que havien inventat per a mesurar, semblant a un peu de rei. Un altre dels temes que han treballat i que ens han fet arribar ha estat la Terra paralel·la que han tingut aquests dies a la seva classe. Vam comprovar quin efecte tenia sobre la Terra els rajos del Sol.

One thought on “Els nens i nenes del Sol ens expliquen…

  1. Guillem M

    Hola, dono gràcies als nens i nenes de primer, perquè no ho tenia gaire fresc, lo de la Terra paralel·la. 🙂
    Un altre cop: GRÀCIES, 1er!!!

    Atentament:
    un nen que li va agradar molt la explicació, Guillem Martínez. 😎

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *