Participem a la Marató de TV3 2009

Aquest any també participem a la Marató de TV3 dedicada a les “malalties minoritàries”.Aquest vídeo exposa el sentit del projecte.

5 thoughts on “Participem a la Marató de TV3 2009

 1. Laura Roig

  Hola a tothom!
  Jo estic molt contenta de fer aquest acte de recollir diners, i donar-los a la gent que ho necessita.
  Penso que és un programa que està molt bé, i és molt bonic.
  Adéu

 2. Ariadna Julià Maiquez

  Hola a tots i a totes.
  Ja m’he mirat el vídeo de la marató, penso que és molt interessant, m’ha agradat molt, i he après que no tothom que te una malaltia que no es pot curar està trist, sempre tira endevant de manera positiva, també, que per algú que te un fill/a amb una malaltia minoritària, ho passa malament, per el fet de que no és gran i te encara una vida per davant, tot el futur que li espera, i amb la pitjor por, la mort.

  Jo penso que està molt bé participar en llocs com la marató, un lloc en el que dones diners per ajudar a la gent, si amí em passés alguna cosa així jo estaria molt agraïda, perquè sabria que hi ha gent que em bol ajudar.

  Adéu.
  Ariadna.

 3. Júlia Ruiz

  Hola sóc la Júlia jo me mirat aquest video i ma fet pensar que acsgisteixen encara que no ho vaiem i que es molt interesant.

  Adeu.

 4. nuria artigas

  jo penso que tv3 fa una obra molt bona fent l’amarato cada any, i a mes a mes ho fa per a malalties importants, penso que aquesta cadena e tv es molt bona cadena.

 5. David Sánchez

  Hola a tots. Jo crec que está molt be donar diners a la gent que sofrei malalties minoritaries, per aixó en la classe em frecollit diners per participar. Tambè participa la Passió d’Esparreguera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *