Heu tingut mai la sensació que qui teniu al davant no escolta, o no ho fa com nosaltres voldríem?

El poder de la paraula, tant escrita com oral, és magnífic. Una sola paraula pot enfonsar una persona tant com pot motivar-la per aconseguir qualsevol fita que es plantegi. Per això cal posar les paraules en l’ordre i el context adequat, cal saber triar-les. I no només és la paraula… també l’actitud i la intenció que les acompanyen són essencials. L’adequació del missatge al receptor pot ser fonamental per encaixar, per explicar, per fer entendre i comunicar el que de veritat volem dir i aconseguir, així, la interacció amb els altres (al cap i a la fi és el que ens fa veure si som o no escoltats).

Som paraules

Les persones som comunicació. Som, per tant, paraules: pensades, escrites, pronunciades o gesticulades… les paraules ens relacionen, per a bé i per a mal, amb l’entorn i els altres.   Per escrit és més fàcil, però què passa quan parlem? De debò “las palabras se las lleva el viento”? O “más vale una acción que mil palabras”?

Escucha”Presentació RG” en Spreaker.