trobada 16 de juny de 2010

Bé , ja ho veieu …som uns afortunats i vam tornar a tenir un temps esplèndid !! La trobada va començar amb un joc de coneixença entre els nens i nenes per allò de trencar una mica el gel …de seguida es van anar apropant (uns més decidits que altres) per fer-se unes quantes preguntes .
Després ens vam atrevir a fer uns quants castells humans , per cert, no gaire “estables” , però que els va engrescar molt .De seguida es van organitzar per grups per tal de fer diferents tipus de construccions . I , és clar, el més divertit era “caure” !!
I per acabar i per tal de recuperar forces els vam repartir un esmorzar molt i molt llaminer .
Ens vam acomiadar i tots cap a l’escola cansats, tips i contents !!

Aquest article ha estat publicat en Contactes, TROBADA 2009-2010 GENERAL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a trobada 16 de juny de 2010

  1. Alex Bonany diu:

    Nenes!! quina enveja que em feu, això és de les poques coses que trobo a faltar de treballar amb grans, que les gresques no són tant espontànies ni tan alegres jejeje, una abraçada des de St. feliu!! axxx

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *