Mas Masó: ens presentem.

Hola en dic Souad. Vaig venir del Marroc als 9 anys. Ara en tinc onze. Faig sise de primaria i els meus tutors son la Magda i l-Israel. Visc al carrer Major i el que mes m agrada es jugar a atrapar i estudiar.

Hola en dic Souad. Vaig venir del Marroc als 9 anys. Ara en tinc onze. Faig sisè de i els meus tutors són la Magda i l' Israel. Visc al carrer Major i el que més m agrada és jugar a atrapar i estudiar.

Hola, em dic Mohamed. La Carme diu que sóc un "trastu molt mogut", però ho diu en broma. He vingut del Marroc. Primer vaig viure a Vilarroja i ara a Salt. M-agrada el futbol. Visca el Barça.
Hola, em dic Mohamed. La Carme diu que sóc un “trastu molt mogut”, però ho diu en broma. He vingut del Marroc. Primer vaig viure a Vilarroja i ara a Salt. M’agrada el futbol. Visca el Barça.
Sçoc de Gambia. Vaig venir fa tres anys. Tinc dos germans i visc al carrer Torres i Bages. M-agrada jugar a futbol amb els meus amics. El curs vinent anirçe a l-institut Vallvera. Ens veiem al Pla dels Socs.

Soc de Gambia. Vaig venir fa tres anys. Tinc dos germans i visc al carrer Torres i Bages. M'agrada jugar a futbol amb els meus amics. El curs vinent aniré a l'institut Vallvera. Ens veiem al Pla dels Socs.

fotos-de-sise-aa-0012Hola, em dic Mohamed Amine Elatmani. Sóc de Marroc i la meva ciutat és Nador. Vaig arribar l’any 2008. M’agrada l’equip del Barça i crec que Messi és el millor. Finalment dir que m’agrada menjar pizza italiana.

Quant a Carme

Mestra des de fa 28 anys. Vaig començar amb primària quan encara hi havia vuitè, després vaig fer el salt a infantil on he estat més temps i fa uns 7 anys vaig decidir provar l'aula d'acollida del Mas Masó de Salt, on els alumnes de cicle superior i mitjè em van fer decidir de tornar a primària. Ara treballo al Pla de l'Ametller de Banyoles, on sóc tutora de Cicle Superior i on imparteixo l'àrea de Plàstica.
Aquest article ha estat publicat en ESCOLA MAS MASÓ, TROBADA 09-10 MAS MASÓ. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Mas Masó: ens presentem.

  1. DOLORS diu:

    Ei, que no sabem com es diu el nen de Gàmbia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *