Experiment ciències 6èA

Benvolguts pares i mares !!

La mare de l’Unai Melero de 6è A va venir a l’escola a fer uns experiments a la classe. Tots els nens i nenes van aprendre molt de les propietats de l’aigua i ens ho van passar molt bé.

Aquí teniu un petit vídeo d’aquell dia:

 

 

 

 Experimentem!

Posem en pràctica el què hem après!!
Un cop treballades les diferents energies, hem fet algunes pràctiques per saber-ne més!El dia de les matemàtiques

El passat 12 de maig va ser el dia mundial de les matemàtiques i els alumnes de 6èB vam fer un activitat per saber si l’esmorzar que fem tots els alumnes de l’escola és saludable.

Prèviament, vam elaborar el material necessari per dur-la a terme. Vam fer una maqueta amb una fusta on vam enganxar 15 ampolles, tres per cada dia de la setmana, de dilluns a divendres, i cada ampolla tenia una etiqueta on posava el tipus d’esmorzar: fruita, entrepà, i altres (“bolleria”, galetes, “palitos”…).

El dia 3, vam presentar l’activitat a cada classe, explicant en què consistia: cada dia a l’hora del pati haurien de col·locar un cigronet a l’ampolla corresponent al seu esmorzar.

El mateix 12 va ser quan vam dedicar tot el dia a enregistrar els resultats obtinguts. Per parelles vam treure les conclusions del grup que analitzàvem, i després tota la classe vam posar en comú els resultats i vam elaborar un gràfic de barres comú.

Vam treure la conclusió que tot i que mengem força saludable, el dia de la fruita no es respecta gaire, i podríem millorar el consum d’ella.

Alumnes de 6èBJocs d’ortografia

Els alumnes de 6è s’ho han passat molt bé fent de detectius, buscant l’errada ortogràfica de paraules. Estan treballant de valent!! img_20170309_161625SORTIDA 6è AL PARC NATURAL SANT LLORENÇ DEL MUNT I OBAC

El passat dimecres dia 1 de Març els alumnes de sisè vam gaudir de la visita al parc natural de St LLorenç de Munt i Obac.

Aquí teniu un recull d’algunes fotos.Aprenem jugant!!

A l’àrea de valors estem treballant les emocions. Hem començat la descoberta de les diferents emocions que podem sentir, realitzant un joc: un dòmino, que consistia en relacionar diferents situacions amb les emocions que ens generen.
Al finalitzar el joc hem fet una valoració i reflexió sobre les diferents emocions que cadascú pot tenir envers la mateixa situació. Ha estat una bona descoberta observar les diferents opinions dels companys.

img_20170228_160823Temps lector

La Paola, mare de la Iara, va voler compartir una estoneta de temps lector amb nosaltres, i ens va preparar una activitat molt interessant sobre el bullying. Després de llegir-nos un conte vam poder fer una bona reflexió. Moltíssimes gràcies Paola!!!MANNEQUIN CHALLENGE

Els nens i nenes de 6è A hem fet un “mannequin Challenge”.

Espero que us agradi

 Plantem a l’hort de l’escola

Els nens i les nenes del cicle superior hem plantat maduixeres, mongeteres i pesoleres.

Vam posar els planters i esperem que creixin ben aviat i tinguem una bona collita.Converses quotidianes 6è

Els alumnes de 6èB han estat treballant la conversa: característiques formals, llenguatge utilitzat segons el context… i quina millor manera de posar-ho en pràctica que fent representacions de la seva vida quotidiana.