(GRUP:María Vegara, María González, Amagoia, Cristian, Salwa, Juliana, Aitor, Irene, Aitana, Carol, Paula)
Hi ha molts tipus de pa, com per exemple:
Baguet: pa d’ origent francés allargat i prim.
Pa rodó: petit pa rodó de Catalunya i bastant esponjos per dins L’han fet amb el for amb uns 90 graus.
Pa quadrat: pa petit quadrat de catalunya.
Pa de pagès: pa de forma rodona i cruixent.
Bretzelpa: amb sal i comí en forma molt estranya.
Pa sense sal: es un tipus de pa que no porta sal.
Pa sense sucre: ni a uns pans que la sal la camvien per sucre i aquest es un dells.
Sopako: rosca típica de molla buida i cruixent.
Salailla: torta escalfada amb superfície espolvoretjada de sal.
Rosca de viena: aro de pa de viena.
Mollete: pa de molla tova i té una crosta arrugada
Cantero: provincia valladolid. Pa amb la crosta llisa.
de quadres: pa amb forma de quadres i mol cruixent
Pa sec: pa molt dur,tostat i fet al forn
Torta de forn: peça dolça espolvoretjada de sucre.
Bollo prenyao: pa que te a dins: diferents embotits…,
Pa mallorqui: pa de mallorca.
Pa de torrijas: es fa amb pa,llet,sucre…
Pa integral: porta: cereals,avellanes…