Al berenar vaig portar tortitas americanes amb nutela, caramel i nata. Les vaig portar perquè els dissabtes fem per a esmorzar, i llavors les vaig portar.
Agafem un bol i barregem la farina amb el llevat i la sal. Si ho tamisem la massa quedarà molt més fina.
En un altre bol a part, batem l’ou. Un cop batut, incorporem el got de llet, l’oli i el sucre i seguim batent fins a integrar.
Ara, passem la barreja dels ingredients líquids al bol on tenim la farina i barregem bé. T’aconsello que ho facis a poc a poc perquè així et serà més fàcil integrar els ingredients i obtenir una massa sense grumolls.
Un cop aconseguida la massa homogènia, posem una paella antiadherent a escalfar amb una mica d’oli. Quan estigui calent, hi aboquem una mica de massa amb un cullerot i cuinem a foc mitjà. Quan les vores de la galeta casolana comencin a solidificar-se, li donem la volta amb l’ajuda d’una espàtula i cuinem uns segons més.
Perquè les tortitas surtin esponjoses i gruixudes, et recomano que utilitzis una paella petita o un motlle metàl·lic amb forma rodona. Pots acompanyar-les amb xocolata fosa, mel, melmelada, ¡el que més t’agradi!…
3 ous, 1 got de iogurt, 1 got de iogurt ple d’oli de gira-sol, 1 ratlladura de llimona, 3 iogurts plens de sucre, 1 sobre de llevat( sense gluten ), 3 gots de iogurt plens de farina( sense gluten ).
Preparació:
En un bol es barregen els ous, el iogurt, l’oli de gira-sol, la ratlladura de llimona, el sucre, els sobre de llevat( sense gluten ), i la farina ( sense gluten ).
Es passa tot per la batedora fins que estigui tot ben batut, s’escalfa el forn a 160º, es posa a 45 minuts i fet.
Ingredient:
1.galetes
2. Xocolata per desfer
3. Xocolata blanca per desfer
4.formatge
5. Un bol
6. Una batedora
7.pals
Com lo fem?:
1. Agafem el bol i posem el formatge
2. Mentre estant la xocolata i els posem el micrones
3. Piquem les galetes
4. Ho varegem les galetes amb el formatge
5. Ho batem
6. Li donem forma de bola
7. Li posem la xocolata
8. Posem el pal
A MENJAR!!!!!!!
Ingredients per a 20 bagels :
600 gr. farina
300 ml llet
70 gr oli d’oliva verge extra
10 gr sucre
15 gr sal
15 gr llevat fresc de forner
1 ou per pintar per sobre, llavors de rosella i sèsam .
Es dissol el llevat en 100 ml llet (dels 300ml ) , es deixa 10 minuts cobert amb film transparent , després es fa una massa amb la resta d’ingredients excepte la sal , la sal s’afegeix després de pastar la massa 10 min s’afegeix la sal i es pasta 5 minuts més ( jo he pastat a la panificadora , li dono al programa ràpid i en el moment que pita afegeixo la sal , un cop que acaba de pastar apago la màquina i poso la massa a llevar en un recipient engreixat , al que ho fico en una bossa gran per lligar-la ) .
Deixo llevar 45-60 min.
Dividit la massa en 20 parts iguals, faig un cordó d’uns 40 cm i anem modelant igual que en aquesta recepta de bagels XXL .
Deixo llevar 15-20 min .
Dibuixar amb l’ou lleugerament batut i espolsada amb sèsam i llavors de roselles (els de la botiga tenen també sal gruixuda , a nosaltres no ens agrada per això no li he posat ) .
S’enforna 15-20 min , al forn preescalfat a 280ºC .
Bon apetit
Demano a la carnissera que em faci uns talls de vedella molt, molt finets d’una peça que no tingui nervis ni greix. Agafem el bacon i el tallem en trossets ben petits ho posem en un bol, agafem la ceba i la tallem en trossets ben petits, ho afegim a un bol, posem sal, pebre i un bon raig de mostassa, ho barregem tot, posem els filets plans i afegim un grapat de la barreja, agafem el rotllet i ho enrotllem, agafem uns escuradents i el tanquem.
Amb una paella, posem oli i durem els rotllets, quan estan daurats afegim vi blanc fins que redueixi.
Si voleu la salsa més espessa afegir a l’oli una mica de farcit.
Després treiem els escuradents i ja està!!!!!
Tramès el 15/04/2015 a les 14:25
ingredients
1 llauna de llet amb nansada
1 llauna de cremem amb llet
1 Taza de llet líquida
1 gelatina sense sabor
1 galeta amb llet
la explicació la fare despres
Tramès el 15/04/2015 a les 14:26
he ulvidat una cosa lo que he anomenat es per fer una coca
Tramès el 01/06/2015 a les 23:21
Lia Tramès el 15/04/2015 a les 14:25
ingredients
1 llauna de llet amb nansada
1 llauna de cremem amb llet
1 Taza de llet líquida
1 gelatina sense sabor
1 galeta amb llet
la explicació la fare despres
Lia: Tramès el 15/04/2015 a les 14:26
he ulvidat una cosa lo que he anomenat es per fer una coca
Tramès el 19/04/2015 a les 20:53
Agafem un bol i barregem la farina amb el llevat i la sal. Si ho tamisem la massa quedarà molt més fina.
En un altre bol a part, batem l’ou. Un cop batut, incorporem el got de llet, l’oli i el sucre i seguim batent fins a integrar.
Ara, passem la barreja dels ingredients líquids al bol on tenim la farina i barregem bé. T’aconsello que ho facis a poc a poc perquè així et serà més fàcil integrar els ingredients i obtenir una massa sense grumolls.
Un cop aconseguida la massa homogènia, posem una paella antiadherent a escalfar amb una mica d’oli. Quan estigui calent, hi aboquem una mica de massa amb un cullerot i cuinem a foc mitjà. Quan les vores de la galeta casolana comencin a solidificar-se, li donem la volta amb l’ajuda d’una espàtula i cuinem uns segons més.
Perquè les tortitas surtin esponjoses i gruixudes, et recomano que utilitzis una paella petita o un motlle metàl·lic amb forma rodona. Pots acompanyar-les amb xocolata fosa, mel, melmelada, ¡el que més t’agradi!…
Tramès el 14/04/2015 a les 19:04
Coc sense gluten
Ingredients:
3 ous, 1 got de iogurt, 1 got de iogurt ple d’oli de gira-sol, 1 ratlladura de llimona, 3 iogurts plens de sucre, 1 sobre de llevat( sense gluten ), 3 gots de iogurt plens de farina( sense gluten ).
Preparació:
En un bol es barregen els ous, el iogurt, l’oli de gira-sol, la ratlladura de llimona, el sucre, els sobre de llevat( sense gluten ), i la farina ( sense gluten ).
Es passa tot per la batedora fins que estigui tot ben batut, s’escalfa el forn a 160º, es posa a 45 minuts i fet.
Agatha Tramès el 18/04/2015 a les 12:31
Coc de fondant de xocolata
Ingredients: 3 ous, mig got d’oli, mig got d’aigua, xocolata en pols i mantega.
Recepta:
1r-Encens el forn per pres calfar.
2n-Agafes el motlle i l’untes de mantega.
3r-Agafes a part un bol i li fiques: 3 ous, mig got d’oli, mig got d’aigua i xocolata en pols, i quan ja tens tot posat el bats tot junt.
4t-Ho fiques tot junt dintre del motlle que has untat amb mantega
5è-Ho fiques al forn i ho deixes 20 minuts.
6è-Ja esta acabat.
RECEPTA BESCUIT
INGREDIENTS NECESSARIS:
3 ous.
1 Iogurt natural de qualitat .
1 mesura del pot del iogurt d’oli d’oliva ( suau ) .
2 mides de sucre .
3 mides de farina .
1 sobre de llevat .
1. En un bol gran batre amb batedor de barilles els ous amb el sucre i el Iogurt durant un parell de minuts .
2. Afegir l’oli .
3. Finalment incorporar la farina i el sobre de llevat i batre de nou
4. Folra amb mantega un motlle i aboca la barreja a l’interior.
5. S’enforna a 190 graus durant 30-40 minuts .
6. Treu del motlle passats uns minuts i deixa refredar en una reixeta .
Cake pops(Aroa)
Ingredient:
1.galetes
2. Xocolata per desfer
3. Xocolata blanca per desfer
4.formatge
5. Un bol
6. Una batedora
7.pals
Com lo fem?:
1. Agafem el bol i posem el formatge
2. Mentre estant la xocolata i els posem el micrones
3. Piquem les galetes
4. Ho varegem les galetes amb el formatge
5. Ho batem
6. Li donem forma de bola
7. Li posem la xocolata
8. Posem el pal
A MENJAR!!!!!!!
Ingredients per a 20 bagels :
600 gr. farina
300 ml llet
70 gr oli d’oliva verge extra
10 gr sucre
15 gr sal
15 gr llevat fresc de forner
1 ou per pintar per sobre, llavors de rosella i sèsam .
Es dissol el llevat en 100 ml llet (dels 300ml ) , es deixa 10 minuts cobert amb film transparent , després es fa una massa amb la resta d’ingredients excepte la sal , la sal s’afegeix després de pastar la massa 10 min s’afegeix la sal i es pasta 5 minuts més ( jo he pastat a la panificadora , li dono al programa ràpid i en el moment que pita afegeixo la sal , un cop que acaba de pastar apago la màquina i poso la massa a llevar en un recipient engreixat , al que ho fico en una bossa gran per lligar-la ) .
Deixo llevar 45-60 min.
Dividit la massa en 20 parts iguals, faig un cordó d’uns 40 cm i anem modelant igual que en aquesta recepta de bagels XXL .
Deixo llevar 15-20 min .
Dibuixar amb l’ou lleugerament batut i espolsada amb sèsam i llavors de roselles (els de la botiga tenen també sal gruixuda , a nosaltres no ens agrada per això no li he posat ) .
S’enforna 15-20 min , al forn preescalfat a 280ºC .
Bon apetit
Els creps
Els ingredients són: dos ous, farina I llet. Poses 250g de farina, mig got de llet 75g de mantega, dos gots de llet I ho barreges tot.
ROTLLETS DE VEDELLA A LA MOSTASSA
Ingredients:
-bacon
-vi blanc
-oli (d’oliva)
-carn de vedella
-ceba
-mostassa
-sal
-pebre
Procediment:
Demano a la carnissera que em faci uns talls de vedella molt, molt finets d’una peça que no tingui nervis ni greix. Agafem el bacon i el tallem en trossets ben petits ho posem en un bol, agafem la ceba i la tallem en trossets ben petits, ho afegim a un bol, posem sal, pebre i un bon raig de mostassa, ho barregem tot, posem els filets plans i afegim un grapat de la barreja, agafem el rotllet i ho enrotllem, agafem uns escuradents i el tanquem.
Amb una paella, posem oli i durem els rotllets, quan estan daurats afegim vi blanc fins que redueixi.
Si voleu la salsa més espessa afegir a l’oli una mica de farcit.
Després treiem els escuradents i ja està!!!!!
BON PROFIT!!!!!!!!! 🙂
No serà un mousse