Ja podeu començar a entabanar a la iaia, la mare o la tieta, que normalment són les enteses en el tema, per aconseguir aquella recepta guardada sota pany i clau que costa d’assaborir sovint!
Dimecres 21, mentre estem esperant que ens toqui baixar a fer cagar el Tió de l’escola, aprofitarem per tastar tot tipus de rebosteria i així celebrarem el nostre Nadal! Serà el moment de descobrir nous sabors amb els pastissets fets a casa de cada família… Hem d’aprofitar la procedència de tants països diferents, de tots plegats! Farem un tast-exposició en el que per participar caldrà portar la recepta escrita amb l’ordinador, seguint la rúbrica, a més, és clar, dels pastissets suficients per a que tots els companys i companyes (i la mestra!) els puguem tastar. Pararem una taula, semblant a aquesta, on davant de cada plat posareu el paper amb la recepta on s’ha de veure clarament el nom del pastisset o pastís, el nom del cuiner o la cuinera i el país de procedència. Farem una fitxa amb foto, de cadascuna, per a compartir-ho aquí al Núvol de cinquè. Així, durant les vacances, segur que algú s’aventura a provar de fer-ne alguna!
Que bones les pastes que hem pogut tastar avui a la tarda, mentre esperàvem fer cagar el Tió!
Com que no hem donat l’abast per acabar-nos-les, les hem guardat per esmorzar demà! Mmm! 😛