Ingredients
1 culleradeta de te verd per persona, una cullerada de sucre per persona, un got d’aigua per persona, un bon grapat de menta o menta fresca.
Preparació
Posem l’aigua a bullir en una cassola.  Posem la resta dels ingredients en la tetera. Quan l’aigua comenci a bullir la aboquem a la tetera, remenem per dissoldre el sucre i ho
deixem reposar uns minuts. És important fer la cerimònia del te quan el preparem a casa. Una vegada reposat,  servir un got abocant des de dalt i el tornarem a la tetera. Això ho
repetirem dues vegades més.  Després servirem una mica de te i ho provarem, per veure si està bé de sucre. Afegirem, o no, segons ho necessiti. Després servirem a la resta dels convidats.
És la beguda més típica de tot el nord d’Àfrica. Normalment es beu en gotets petits. Així prendrem 3 gotets de te que tindran cada vegada un gust més fort a l’estar més temps el te en infusió.
En els països àrabs diuen que els tres gots de te són com la vida: el primer és dolç com la infància, el segon fort com la maduresa i el tercer amarg com la mort.
Yasmin Zghouri, 4t. ESO
								
