LES NOSTRES RECEPTES
RECEPTES AMB VERDURES I HORTALISES
PURÉ DE
CARBASSA
INGREDIENTS:
1 kg. de carbassa (sense closca)
1 ceba grossa
1 tassa petita de llet o crema de lletnou moscada, sal i pebre
PREPARACIÓ:
Sofregim la ceba fins que estigui daurada i afegim la carbassa tallada a trossos i la courem uns 10 minuts, seguidament ho cobrirem d’aigua, afegirem la sal i el pebre i una mica de nou moscada, i ho posem a bullir uns 30 minuts, ho retirarem del foc, traurem una mica de l’aigua (q
ue reservarem) i ho triturarem, seguidament afegim la llet o crema de llet, tornem a triturar una mica i llest. Si està molt espès afegirem l’aigua que havíem reservat, fins
aconseguir la textura desitjada.
MONGETA TENDRA AMB OUS
INGREDIENTS:
400 gr. de mongeta tendra
80 gr. de beicon
2 cebes
3 tomàquets (també podríem posar un pot de tomàquet cassola fregit)
4 ous
PREPARACIÓ:
Posarem a bullir les mongetes en un pot amb aigua i sal, un cop bullides les colarem i reservarem. A continuació tallarem el beicon a trossets petits i el passarem un momentet per la paella i ho retirarem, a la mateixa paella farem el sofregit de ceba i tomàq
uet a continuació afegirem les mongetes i el beicon
i ho deixarem uns 10 minutes que faixi XUP XUP, seguidament separarem les mongetes fent un forat i tirarem els ous i ho taparem, fins que la clara sigui qualla
da
ingredients
• 300 gr d’arròs
• 1 pebrot vermell
• 1 pebrot verd
• 150 gr de pèsols
• 1 carbassó
• 2 grans d’all
• 1/2 pot de Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca
• 600 cc. de Caldo de Pollo Gallina Blanca
• Ingredientes
• • 1,2 kg patatas grandecitas
• • 6 chirivías
• • 6 zanahorias
• • 1 cabeza de ajos
• • 3 ramitas de romero fresco
• • sal y pimienta negra recién molida
• • El aceite de oliva
PESOLS OUFEGATS
Pèsols segons els comensals. Jo poso d’uns 150 gr. per persona.
1 ceba mitjana.
1 botifarra negra
Un tros de cansalada (cansalada) que sigui una mica gruixut.
Vi blanc
Preparació:Sofregir la ceba amb una mica d’oli a foc molt suau fins que aquest cuita però sense arribar a daurar-se. En un costat de la cassola afegeixo la cansalada, deixo que es dauri pels dos costats i la retirada. Afegeixo els pèsols els dono una volta i afegeixo un gotet de vi blanc. Quan falten uns 7-8 minuts perquè els pèsols estiguin al punt afegeixo la botifarra negra i la cansalada per sobre, tapo la cassola i deixo que s’acabi de coure.
Espero que la gaudiu.
INGREDIENTS (4 persones)
400 gr. d’espinacs
1 pot petit fesols
4 ous
Sal
All
Julivert
PREPARACIÓ
Es renten els espinacs ben rentats, es tallen no massa grossos, i se’ls hi tira una mica de sal i es funyeixen. Es posen a la paella amb fred i una mica d’oli i es sofregeixen, a continuació s’hi tira all i julivert, tallat ben petit. Quan ja està tot ben cuit, s’hi posa un pot petit de fesols, se’ls hi dona un parrell de tombs que agafin el gust de l’espinac, i s’hi tira els ous ben batuts.






