Avaluació de la UD

Aquesta activitat la farem servir per avaluar als alumnes, es tracta d’un Jclic on surtiran tot el vocabulari treballat relacionat amb la tardor.

https://clic.xtec.cat/projects/tardor7/jclic.js/index.html

Les activitats d’avaluació, a més d’afavorir el procés d’aprenentatge, serveixen per recollir informació, prendre decisions quant al procés educatiu i fer els canvis convenients en qualsevol dels elements que el configuren: plantejar altres activitats de reforç, modificar les estratègies de motivació o d’aprenentatge, utilitzar més temps, etc.

A més a més, com a activitat final, els infants hauran de montar un trencaclosques amb alguna de les imatges que ells mateixos han realitzat al llarg de la unitat didàctica. Aquest trencaclosques estarà creat amb l’aplicació Jigsaw Planet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *