El joc i les joguines (webgrafía)

És evident que tot infant juga, però realment sabem com ajudar-los? Molts pares/mares, tiets, cosins… Quan hem de fer un regal no sabem què regalar, ni si serà adient a la seva edat. Doncs bé, aquestes pàgines potser us poden ajudar a resoldre algunes de les vostres preguntes.

  1. http://www.fapac.cat/ifamilies/els-jocs-i-les-joguines

Què és el joc? Per què és necessari per a un infant? Són imprescindibles les joguines? Aquestes són les preguntes que ens poden resoldre aquest enllaç.

Hem de tenir en compte que les joguines són bones per a un infant, però no en excés, ja que poden perdre l’interès pel joc.

  1. https://www.onmeda.es/mi_hijo/juguetes_recomendados_por_edades.html

    Molts pares/mares compren joguines, sobretot a aquestes èpoques de Nadal, i molt sovint no tenim ni idea de què seria el més adient per als infants.

    En aquesta pàgina, teniu algunes pautes per encertar el nostre regal! També inclou una explicació del motiu d’aquesta joguina, ja que cada infant té la seva etapa.

  2. http://diarieducacio.cat/blogs/rella/2017/12/15/el-joc-i-les-joguines/

Aquesta pàgina ens parla una mica del valor de la joguina, també ens parla sobre els bombardejos publicitaris, sobretot en èpoques com el nadal, publicitat sexista i com pot afectar els infants.

Què és millor qualitat o quantitat? Hem de tenir en compte que els infants són capaços d’inventar-se jocs utilitzant objectes ben diversos d’ús quotidià (una capsa com a camió). Es podria dir que cada objecte pot esdevenir una joguina per a l’infant. Per això, la primera qualitat exigida a una joguina és que permeti el joc.

La finalitat d’aquest escrit és informar una mica sobre el joc i les joguines, i la influència que tenen sobre els infants. He escollit aquestes pàgines, ja que crec que contenen una bona informació i bastant completa. Considero que pot contestar a les preguntes principals que ens podem arribar a plantejar quan ignorem aquest tema.

Així doncs, espero haver servit d’ajut i haver-hi respost alguns dels vostres dubtes en aquest àmbit.

Autora: Ana Mª Pérez

Aquest article s'ha publicat dins de jocs, joguines i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *