Dia de la Internet Segura: és narcisista la nostra identitat digital?

Narcís a classe de llatí!

Recordeu l’última classe, alumnes del curs inicial de llatí? Recordeu aquesta pregunta: “Sou narcisistes? Quina relació té amb la planta que us vaig portar i va engelosir els professors del cicle de Jardineria de l’IPM ?

Fem memòria: vàrem comentar el mite de Narcís, a partir de l’explicació d’un mite cada setmana de la segona part de Narracions de mites clàssics.

Tot seguit vàrem visionar Cupidon:

Què us va semblar? Per què l’amor sempre és jove? Quin tipus de fletxes té? Què passa amb Narcís? Què vol dir ser narcisista?…

Heu trobat pervivència d’aquest mite en l’art (Ecce pictura, Salvador Dalí, Eduardo Chillida…), la literatura (Rosa LLeveroni, Federico García Lorca, Rafael Lapesa...), la música, el cinema, la publicitat…? ; però potser el més interessant seria plantejar-nos si Narcís de viure en el segle XXI tindria compte a Instagram i per què? Quin hashtag podríem relacionar amb aquest ego narcisista i quina posició ocupa #me? Les xarxes socials i la moda de fer-se selfie propaga aquest ego narcisista de la generació anomenada me me me? i vosaltres sou narcisistes? És narcisista el perfil de Filaracne a Instagram? i el vostre? Què significa ser narcisista a la xarxa?…

IMG-20160529-WA0012 (1)

Amb quin anunci us identifiqueu més a la xarxa? Per què?

[youtube]https://youtu.be/-S13DlqJzV8[/youtube]

[youtube]https://youtu.be/HMWofLZ6gH8[/youtube]

En el Dia de la Internet Segura, acostumem a reflexionar sobre el nostre rastre digital a la xarxa.Sou Eco o Narcís? Quan sou Eco i quan sou Narcís? Per exemple, en el vostre perfil d’Instagram, quin tipus de fotografies pengeu? Què pengeu a Facebook? És diferent dels vostres comentaris, apunts que feu, per exemple, en aquest bloc o en els altres espais escolars? Quins avantatges o quins inconvenients té o tindrà en un futur a l’hora d’anar a buscar feina aquesta identitat digital que us aneu configurant des d’ara a la xarxa? Quina us serà de gran ajut? Quina us farà més nosa que servei?

Gaudiu del gran poder de la xarxa i confegiu un PLE, de ben segur la vostra identitat digital, si en teniu cura, us ajudarà a l’hora de trobar feina!

42 thoughts on “Dia de la Internet Segura: és narcisista la nostra identitat digital?

 1. Marta Roman

  Bonum diem!
  El mite de Narcís de Narracions de mites clàssics em va semblar molt interessant, el que més de tots els que m’he llegit fins ara. L’amor es jove perquè quan una persona s’enamora el sentiment és totalment nou, i té sentiments totalment nous i il·lusió. Narcís s’acaba treient la vida per la obsesió que té amb si mateix.
  Jo tinc un compte a instagram, la veritat és que al meu perfil tinc bastantes fotos amb amigues, però tambè és veritat que tinc fotos en les que surtu jo sola i m’he adonat de que la gent dona una imatge a instagram que avegades ens pot enganyar, i que les fotos que penjes tot i que no ens donem compte ens identifiquen i ens representen.
  L’anunci que més m’ha impactat del nostre Moodle a sigut el de la noia que és anorexica, el trobo bastant impactant i trobo que és un anunci que mostra la realitat enfront la societat en la que vivim.
  Vale!

 2. Carlos Garcia Paniagua

  El vídeo de Narcís i el tema de l’última classe de si som narcisistes o no em va semblar molt interessant i em va agradar. Crec que l’amor és jove perquè mai es perd, és a dir, si tu estimes una persona de veritat mai et cansaràs d’estimar-la, per tant l’amor serà jove. Hi ha tres tipus de fletxes, les que són correspostes amb una dona que t’agrada, les que no són correspostes i les que van a parar a la mateixa persona, és a dir, una persona narcisista. En el vídeo, Cupido dispara dues fletxes, que van a parar a la mateixa persona i s’enamora de si mateix, d’aixo se’n diu ser narcisista.
  Una definició més exacte seria una persona amb un amor excessiu cap a un mateix, que fa que l’orgull cegui la valoració real i menyspreï els altres. Ha estat catalogat com una malaltia mental, tot i que en poca proporció és un tret de la personalitat de tots els individus. El seu nom ve de Narcís (mitologia), un jove bellíssim que es va enamorar del seu propi reflex.
  Jo crec que encara que tingui fotografies de mi mateix a Instagram, no em considero narcisista perquè també surto amb amics i amigues.

 3. Aarón Gallegos

  Bonum diem!
  Els vídeos em van semblar entretinguts. Crec que es diu que l’ amor es sempre jove perquè si les persones s’ estimen de veritat es igual de fort que el primer dia. Hi han tres fletxes: las de l’ amor correspost, les de l’ amor no correspost i les que l’ anul·len. El que li passa a Narcís es que li donen les dos fletxes a ell i s’ enamora de si mateix. Ser narcisista vol di estimar-se massa a un mateix. Jo no em considero una persona massa narcisista ja que m’ estimo a mi mateix però tampoc excessivament no acostumo a pujar moltes fotos jo sol normalment les pujo amb amics o familiars.

 4. Alba Zarcos

  Bonum Diem!
  Jo crec que el video està molt bé representat. L’amor sempre el pinten jove, perquè l’amor diuen que és inocent i maco, com els nens petits. Les seves fletxes són d’or i de l’amor.
  Narcís es va enamorar d’ell mateix per ser tan guapo i al final això li porta a la mort, ja que de tant seguir-se a ell mateix per aconseguir el seu amor, va morir.
  Ser narcisista significa, quan estàs obsesionat amb tu mateix i estàs perdidament enamorat en tu mateix.
  Narcís al segle XXI tindria instagram per presumir del seu cos i el seu aspecte. El hastag que més va amb un narcisista és #me.
  Jo no crec que sigui narcisista ja que a instagram les fotos que penjo que surto sola no se’m sol veure la cara i per acabar ser narcisista a la xarxa és quan penjas moltes fotos teves que surts sense samarreta i coses així.
  Ave!

 5. Laura

  Ave!
  Els vídeos m’ah agradat molt, representen molt bé el narcissisme i l’amor. I jo crec que l’amor és jove perquè sempre segueix com el primer dia, o almenys l’amor de veritat.
  Aquests dies a llatí hem treballat el mite “Narcís”, i això m’ha fet recapacitar. He observat els meus comptes en xarxes socials com Instagram, Ask i Facebook. He vist que pujo fotos només meves, però cada dues setmanes, menys a l’Ask i Facebook; a diferència d’altre gent, m’és igual qui li doni “M’agrada” o comentin. He descobert que no sóc narcissista, ja que tampoc em passo el dia mirant-me, i només m’arreglo bé quan surto per temes especials.
  No només he mirat els meus comptes, sinó que també els d’altre gent, molta gent és narcissita, fàcilment es pot veure com la gent només es preocupa pel seu físic i es passa tot el dia preocupats per on hi ha un mirall. D’acord, pots ser coquet, però això ja és passar-se.
  Salveeeee.

 6. Raquel Bernad

  Salve!
  El vídeo de Narcís i el tema de l’última classe sobre el narcisisme em va semblar molt interessant i em va agradar comentar-ho entre tots-. Crec que l’amor és jove perquè mentre sigui amor mai es perd, és a dir, si tu estimes una persona de veritat la estimaràs per a tota la vida, per tant l’amor serà jove.

  Vale!

 7. Soukaina A

  Salue!

  El vídeo esta molt ben fet i representa molt bé el mite de Narcís i el seu Desig!
  Jo em considero una persona narcisista,per diferents situacions que he viscut fins ara he aprés que no hi ha res més important que estimar-se a un mateix, les persones que t’envolten un dia desapareixen, poques d’elles durant la seva presència saben valorar que els estimes, al final tothom acaba mirant pel seu bé, per mi no existeix cap persona que pugui estimar per sobre de mi, jo em tindré tota la vida i ningú més.

 8. Maryama

  Aquest vídeo m’agradat molt perquè representa molt bé el tema del narcisisme i l’amor. L’amor que el representen com cupido sempre diuen que és jove perquè cec que mai és tard per enamorar-se. Cupido té tres fletxes la d’or que serà sempre per un amor correspost per part de les dues persones, i la de plom que no és un amor correspost és a dir que per exemple l’home està enamorat de la dona però la dona no. També hi ha casos en els quals dues fletxes van a parar a la mateixa persona que és en el cas del vídeo on el noi està enamorat d’ell mateix que seria quasi com el cas de Narcís que està enamorat d’ell mateix i al final acaba morint. Estar enamorat d’un mateix vol dir narcisista.

  Jo crec que si Narcís visques en la nostra època tindria Instagram perquè primer si fos un adolescent del segle XXI, tindria perquè tothom té, i segon també tindria perquè li encantaria que la gent veies totes les selfies que estaria posant tot el dia i veiessin lo guapo que és. Tampoc crec que el fet de fer-se selfies digui que ets narcisista perquè no passa res és una cosa normal.

  No crec que sigui narcisista perquè no em sento que sóc millor que els altres ni que ells són més que jo. Tampoc necessito que la gent m’admiri o necessitar ser el centre d’atenció, jo m’estimo però fins a un punt perquè si no ens estimem nosaltres qui ens estimara?

 9. Anna Bagaria

  Salve!
  L’amor per un mateix és necessari, t’has d’estimar tal i com ets peró hi ha límits i el mite de Narcís és un bon exemple de sobrepassar el límit d’estimar-te, que és obsessionar-te amb tu mateix.

  Jo tinc un compte tant com d’instagram i de facebook i tinc molts selfies meus peró no em considero narcissista ja que també tinc la majoria de fotos amb la meva família, amics o inclós dels meus animals.
  Vale!

 10. Jennifer

  Bonum diem!
  Els videos que vam veure, em semblen interessants ja que representen molt bé el que és l’amor i el narcisisme. Ser narcissista vol dir estimar-se massa a un mateix i és el que li va pasar a Narcís es va enamorar d’ell mateix per ser tan guapo i al final això li porta a la mort.
  Jo crec que no sóc narcissista perquè a Instagram pujo fotos amb amics i família i també he vist que tinc més fotos meves però jo crec que si és el meu compte d’Instagram he de pujar fotos meves i tinc moltes fotos amb gent al móvil que potser no les pujo ales xarxes.
  Si Narcís visqués al segle XXI tindria instagram per presumir del seu cos i el seu aspecte. El hastag que més va amb un narcisista és #me.
  Salveeee

 11. Ouassime Essabahi

  SALVE!
  Hola, el video ha estat molt bé ja que representa perfectament el narcisisme de manera que ho fa entendre a tot tipus de public. Jo sincerament no em considero molt narcisista ja que em considero més una persona humil, encara que molta gent pensa el contrari perquè no em coneixien del tot. Trobu que jo a les xarxes socials represent-ho mitjanament bé el que soc i mai penjo fotus videos o coses que crec que puguin estar en contra de la meva personalitat. Graciès per el video que ens as ensenyat ja que es molt bo de manera represenativa al públic de totes les edats.
  AVE!

 12. Pingback: Què vol dir ser narcisista? Narcisisme? | L'univers clàssic dels nostres mots

 13. Lua Gallen Izquierdo

  Salve!

  SEr narcisita tots sabem que no és bo, peró malgrat tot ens hem d’estimar a nosaltres mateixos, si no ho fem nosaltres qui ho fara? ningu.
  EL narcisisme avui en dia és molt comú a la nostra societat. Tan en la politica, fins a les drogues.
  Els videos me encanten perque refecteixen varios tipus de narcisisme com el que no t’estimes com ho hauries de fer i nesesirtes l’asceptacio del demes, com qel que et creus superior a cuansevol que es el de d&g, el de frança no l’entenc gaire no li trobo be el relflectit el narcisisme. El narcisime es un bon tema per treballar.

  Ave!

 14. Carmen Parra

  Jo crec que si Narcís visqués en aquesta època si que tindria instagram ja que es creu tan perfecte que es faria milions de fotos dient lo guapo que és. El hashtag amb el que podríem relacionar-lo és: #guapo #me #beautifulboy/girl #i’mperfect. El fet de fer-se selfie’s a vegades no té re a veure ja que des de que van aparèixer les càmeres s’han començat a fer fotos i no per això som narcisistes. Jo sé d’una cançó que probablement podria ser narcisista ja que diu “I’m sexy and I know it”. Aquí et deixo el link de la cançó per que la puguis escoltar:
  https://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE
  No crec que sigui narcisista perquè no em sento que sóc millor que els altres ni que ells són més que jo.

 15. Miguel Ángel Valdivieso

  Bonum diem!
  Tots els videos que vam veure a la classe en la qual vam parlar de Narcís em van semblar genials. Penso que l’amor sempre és jove perquè representa aquesta espurna que neix (ja sigui pur o no). No deixa de ser el naixement d’un desig cap a una altra persona. Cupido té fletxes d’or i de plom. Narcís s’enamora d’ell mateix. Hi ha una cançó de Christina Rosenvigne en què es parla d’Eco i Narcís (Canción del Eco). Penso que Narcís tendria un perfil a qualsevol xarxa social en les que pugués lluir la seva bellesa. Els hashtags que possiblement utilitzaria seria del tipus #me, #beauty, #sexy, etc.
  El meu anunci narcisista preferit és el de Channel Egoiste, té alguna cosa que fa que m’encanti, possiblement l’estètica.
  La tendència a fer-se selfies constantment demostren la tendència narcisista de la nostra societat, on tot és jo, jo i jo. Tinc alguns selfies als meu compte d’Instagram, però la veritat és que no em considero narcisista, perquè no ho tinc com a costum, només ho faig en ocasions especials.

  Salve!

 16. ariadna

  AVE!
  Després de llegir aquest mite de Narcís he comprès bé el sentit real de narcisista. És interessant com en realitat tots podem tenir punts narcisistes que reflectim molt a les nostres xarxes socials.
  Jo tinc un compte a Instagram que he estat mirant, i m’he fixat que tinc algunes fotos jo sola, tot i que també tinc amb companyes i de diferents temàtiques, i també és veritat que m’acostumo a mirar al mirall sovint però no de forma exagerada. Tot i això no em considero una persona narcisista, no estic enamorada de mi mateixa i tampoc em preocupo per si vaig molt arreglada o si m’han donat molts m’agrada a les xarxes. Considero que tots ens hem d’estimar una mica a nosaltres mateixos però dins d’uns límits, també hem de deixar-nos estimar i no creure’ns millor que ningú.

  VALE!

 17. Ada Andiñach Cantón

  Bonum diem!!
  Un narcissista es una persona que sent una admiració excessiva per si mateixa, pel seu aspecte físic i per les seves capacitats o qualitats. És per excelencia es una persona egocéntrica i orgullosa.
  Jo crec que tothom és narcisista pero fins un limit. Realment fa falta ser narcissista, perque sentir-se bé amb un mateix és molt important. Personalment jo crec que cada persona te característiques del narcissisme.
  En el meu cas, soc meitat narcissista meitat no-narcissista. El meu instagram està ple de fotos meves amb familiar i amics meus. Tot hi que predominen els ”selfies” penjo totes aquestes fotos perque m’agraden molt i no vull que és perdin en els confins del meu ordinador. M’importa ben poc el nombre de likes que té una foto peró m’agrada compartir les fotos amb la gent que em segueix i si em segueix vol dir que l’interessa el que penjo. També ser que no m’estimo tant tant tant com per no poder estimar a cap altra persona. M’identifico com: 40% Narcís i 60% Eco.
  Salve 😀

 18. Yasmina Groult

  Bonumdiem!
  Els videos que hem vist m’han semblat molt bons, representen molt bé el narcissisme i l’amor.
  Si Narcís visqués al segle XXI tindria instagram per presumir del seu cos i el seu aspecte.
  Jo no crec que sigui narcisista perquè no em sento que sóc millor que els altres ni que ells són més que jo.
  Vale

 19. Sanae Anzaoui

  Salve!
  El narcisisme significa ser superficial i egocentric.
  Jo no em crec narcisita ,però alguna vegada m’ha passat que m’ha agrado o que no.

  En aquest món hi ha molta gent narcisista però molta, que fa mal a altres persones. Com per exemple el tercer video que la noia es veu grassa mentre que es tot lo contrari, està anorexia.
  Jo crec que per ser feliç no tens que ser perfecte .

  Ave!

 20. Carlos Garcia

  Bonnum diem!
  Hola, el video és molt interessant ja que representa perfectament el narcisisme de manera que ho fa entendre a tot tipus de public. Jo no em considero molt narcisista ja que, encara que possi fots al insta on hi surto jo, no em considero una persona narcissista.Trobu que jo a les xarxes socials represent-ho mitjanament bé el que soc. Graciès per el video que ens as ensenyat ja que es molt bo de manera represenativa al públic de totes les edats.

 21. Lua

  BONNUM DIEM!

  EL video és molt interesant, es veu molt be reflectat el narcisisme, i així ho enten tothom.

  VALE!

 22. Laia A.

  SALVETE!
  El vídeo de Narcís, és fantàstic, es veu molt ben representat, mostra clarament les diferents maneres d’enamorar-se, el narcisisme, l’amor en general…
  Al video podem veure clarament com Cupido està cansat de fer sempre el mateix de llençar fletxes a dos persones que es corresponguin i que puguin pasar junts tota la vida, representa l’amor vertader.
  Dispara tres tipus de fletxes, una representa l’amor de veritat,aquell que és per sempre, l’alltre és l’incorrecte, aquell que sembla que si , però que és erroni, i per últim enamorar-se d’un mateix, aquell al que definim com narcisisme!
  L’amor pot ser sempre jove, sempre com el primer dia, sempre que el mantinguis amb la persona correcte i si l’has estimada, l’has de seguir estimant!

 23. Leila Díaz Chiheb

  Bonnum Diem!

  El video m’ha agradat molt, representas molt bé el narcisisme.
  Jo no em considero narcissita

 24. Pingback: I’m sexy and I know it de LMFAO | L’EMPREMTA D’ORFEU

 25. Isra

  Bonum Diem!
  Si he de ser sincera, soc narcisita, egocentrica, egoista y moltes més cosas. No penso que estigui malament tenirse un sert respecta y agrat a un mateix. Apart, sempre he tingut el pensament que en aquest mon estem sols i que tot lo altre son pures ilusions. Axí doncs si no et tens en compte perds y et perds a tu mateix.

 26. Nadia Castillo

  Salve!
  Personalment, crec que aquest vidio està molt bé representat, ja que, representa molt bé el tema del narcisisme i l’amor. L’amor de Cupido, sempre ens ha explicat que mai no és tard per enamorar-se, i jo estic molt d’acord amb aquesta teoria, ja que, quan tu t’enamoràs sempre seguiràs sent jove encara que tu et sentis més adult. L’amor és jove en tots els aspectes, perquè quan una persona s’enamora el sentiment és totalment nou i renovat, i tens altres sentiments que tu mai hagis pogut sentir i a sobre amb la persona que desitges. Narcís s’acaba traient la vida per la obsessió que té amb si mateix, com en un tros del cronometratge. Finalment, ser narcisista vol dir, és l’amor que es dirigeix el subjecte a si mateix agafant un objecte. Fa referència al mite de Narcís, se sent enamorat de la seva pròpia imatge

 27. Jordi Álvarez García

  Bonum Diem!
  Aquest post d’en Trump és el narcissisme portat a l’actualitat. Cupit ens ha ensenyat a estimar però també a saber estimar. També ens ha trencat el cor a molts. L’amor és un sentiment indescriptible que cada cop que surgeix és diferent i totalment nou. Narcís acaba treient-se la vida per la seva gran autoestima.
  Segons la meva opinió tots som una mica narcisistes, tots volem sortir bé a les fotos, donar bona imperessió, agradar a la resta…
  In Proximum!!

 28. Sara Pradas

  Salve!
  Aquest vidio te molta raó perquè tal i com diu Cupido l’amor no te data limit i tu et pots enamorar amb moltrs anys.Llavors desprès està la part del narcisme relacionat amb el mite de Narcís que tal i com diu el mite de Narcís ell s’enamore de la sva propia imatge i llavors el narcísme fa referència de les persones que s’enamoren d’un objecte.

 29. Marta Bonis Gimenez

  Salve!
  Aquest imatge del trump que hem vist te molt que veure amb el mite de Narcis, perque Trump s’ha enamorat del seu propi reflex, per se més clars d’ell mateix “Narcisme”.
  Per altre banda Cupido sempre fa referencia a que mai es tard per enamorar-se, l’amor sempre es jove.
  El video representa molt bé les diferents maneras d’enamorar-se, el narcisme, l’amor en general.

 30. Raul Moreno

  Salve!
  Aquesta imatge de Trump s’assembla molt al narcisme. Cupit va dir que l’amor no te data limits, es a dir que et pots enamorar de quin sigui i quan sigui.
  Parlan del vídeo està molt ben fet ja que ens explica diferents formes de enamorar-nos

 31. AMAIA

  Jo crec que sempre hem de ser una mica narcissites perquè hem d’estimar-nos com som , però per altra banda penso que a excés es dolent. La imatge de Trump ho relaciona molt bé ja que ell està enamorat de si mateix i de tot el que fa . Cupido deia que l’amor no tenia data que podia ser en qualsevol moment .
  el video està molt bé

 32. Rabab

  ¡El vídeo de Narcís, és fantàstic !
  Es veu en el vídeo molt ben representat, les maneres de enamorat-se el narcisisme.
  En el vídeo es veu com Cupido està cansat de fer sempre el mateix i enamorar a les persones. Tambe es veu clarament com Cupido sense voler va enamorar a una mateixa sola persona. Seguidament despres de perseguir al noi que el va enamorar per ell mateix li treu la fletxa al noi i li dona a una altra noia equivocada.
  Cupido representa l’amor vertader pero jo personalment crec que si una persona té un destí amb l’altre senamoraran sense fletxes i sense creure en Cupido

 33. Ainhoa Cortez

  El video es molt interessant i m’ha agradat molt. Jo crec que representa molt bé el narcissisme,es veu com Cupido esta cansat de fer el mateix pero al moment que ´´s’equivoca“`intenta arreglar-ho,jo crec que el narcissisme esta be ja que hem d’estimar-nos pero tampoc en exces i crec que el video ho representa molt bè

 34. David Canal

  El video esta molt ben fet i també és molt interessant. En la meva opinió está molt ben representat al narcissisme en aquest video. També afegeix-ho a la meva opinió que el narcissisme, jo crec que és bo estimar-se a si mateix però amb excés és molt dolent.

 35. yassine

  Bonum diem!
  Els vídeos em van semblar entretinguts. Crec que es diu que l’ amor es sempre jove perquè si les persones s’ estimen de veritat es igual de fort que el primer dia. Hi han tres fletxes: las de l’ amor correspost, les de l’ amor no correspost i les que l’ anul·len. El que li passa a Narcís es que li donen les dos fletxes a ell i s’ enamora de si mateix. Ser narcisista vol di estimar-se massa a un mateix. Jo no em considero una persona massa narcisista ja que m’ estimo a mi mateix però tampoc excessivament no acostumo a pujar moltes fotos jo sol normalment les pujo amb amics o familiars.

 36. stephanie hernandez

  El vídeo és molt interessant i reflecteix com és lamor avui en dia. En la meva opinió reflecteix molt bé el narcisisme, també crec que estimar-se demacido a tu mateix és ser egocèntric i cregut.També he observat que Cupido està molt però molt cansat del seu treball però quan veu que s’equivoca fa el possible per arreglar el seu error

 37. Sofi

  El video sobre el narcissisme està molt bé representat. Cupido accidentalment fa que un noi s’enamori de si mateix i aixì és com comença el narcissisme. Ell tracta de treure una de les fletxes per a que s’enamori d’una noia, li costa molt però al final ho aconsegueix i la història acaba amb el noi que s’enamora de la noia.
  Jo no em considero una persona narcissista perquè per això es necessita molt autoestima i estimar-se a un mateix.

 38. Laura Costa

  Aquest vídeo m’ha semblat molt interessant, a part t’ajuda a entendre el mite de Narcís molt millor. A més explica un problema que a vegades tenen les persones, en aquest cas el narcisisme.
  Penso que l’amor és jove quan mai es perd, és a dir, si tu estimes una persona de veritat la estimaràs per a tota la vida, per tant en aquest cas l’amor serà jove.
  De fletxes en te de tres tipus i son les següents: les de l’ amor correspost, les de l’amor no correspost i les que l’ anul·len.
  Narcís al voler separar-se del seu cos per abraçar-se a si mateix veu que no pot. Consumit per l’amor defalleix i es desfà. Els déus el van transforma ren una flor groga al mig , envoltada de pètals blancs.
  Narcisista vol dir enamorar-se de si mateix, o sigui l’amor que et dones.
  Jo crec que si, que Narcís tindria una conta a instagram i a tik tok, perquè s’agrada tan que voldria presumir del seu físic.
  Des del meu punt de vista opino que ser narcisista a les xarxes socials és quan algú vol presumir o ensenyar molt el seu físic, tot hi així per una altre banda no està del tot malament ser narcisista perquè estàs demostrant que t’estimes a tu mateix i això a vegades costa molt.

 39. Just Pradera

  El vídeo está muy bien hecho y también es muy interesante. En mi opinión está muy bien representado en el narcisismo en este video. También añádalo a mi opinión de que el narcisismo, yo creo que es bueno quererse a sí mismo pero con exceso es muy malo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *