33 thoughts on “El primer Sant Jordi de l’institut Premià

 1. Laura Torrent

  Salve!
  Sant Jordi va estar molt bé, hi havien moltes activitats i molta gent hi va participar. Jo no vaig participar a cap activitat però m’hagués agradat. La llàstima esque va durar poc.
  Espero que es segueixi celebrant cada any, perquè val la pena.

  Vale!

 2. trullenque.clara

  Ave!

  Bé, jo m’ho vaig passar molt bé per Sant Jordi i per desgràcia no vaig poder assistir a totes les activitats (per falta de temps, no de ganes!) però n’he vist el resultat i les roses que surten són realment boniques, m’hagués agradat fer-ne unes cuantes.
  L’altra gent també s’ho va passar molt bé i m’agradaria que l’any que ve el Sant Jordi fos tan entretingut com aquest! 😀

  Vale!

 3. Sabina

  Salve!
  Durant les hores que vam celebrar la diada de Sant Jordi a l’institut, va estar molt bé. La gent havia organitzat molts tallers on hi podia assistir tothom. Entre els tallers, el certàmen literari i els tornejos semblava que tothom tenia alguna cosa a fer. Espero que l’any que vé es repeteixi.
  vale!

 4. lario.paula0920

  Bonum diem!
  Va estar molt bé el dia de Sant Jordi tot i que es va fer massa curt ja que sol van ser dues hores, però respecte les activitats geniaaaaaaaaaal, sobretot el torneig de volley jajajaja

 5. Andrea Balart

  Salve! jo vaig fer el taller d’estampació de samarretes, penso que esta molt bé fer tallers de llatí per Sant Jordi ja que a més de jugar i divertir-se s’aprenen coses noves. Crec que s’hauria de fer els taller de Sant Jordi durant tot el dia, i no les dues últimes hores.

 6. Eulàlia

  Salve!

  L’enhorabona a tots! Jo vaig tenir l’oportunitat de participar al taller dels Ludi Romani i també vaig jugar una estoneta a Eco y Narciso . Finalment a l’entrega de premis també vaig tenir la sort de sortir guanyadora, cosa que agraeixo de tot cor perquè mai ho havia sigut en un Sant Jordi.

 7. Zícora

  Salve.

  El Sant Jordi celebrat aquest any als instituts m’ha agradat molt. Llàstima que no hi hagués estat molta gent als Jocs Romans. Em va sorprendre encare més quan vaig sortir guanyadora amb el 1r Premi de poesía, aixó si que no m’ho esperaba, em vaig possar molt contenta. El vídeo ha estat molt divertit.

  Valeee.

 8. Alícia Roure

  Salve 🙂 !

  Aquest s’han Jordi va estar molt bé! Va haver-hi diferents activitats i molt variades. Jo a totes no hi vaig poder assistir, una d’aquestes activitats va se el taller d’Eco i Narciso, però em van dir que va ser força divertit.

  VALE 😀

 9. Victòria

  Salve!

  Aquest anys hi havia molta cosa que fer durant la celebració de Sant Jordi a l´institut , tothom estava fent alguna cosa!. Jo com cada any vaig tindre que cantar amb els de la coral com cada any per Sant Jordi i va estar molt bé!. Aquest any tot l´institut m´assemblat que estava implicat en alguna cosa ja que en les assignatures de llengües tots teniem que participar per els premia literaris. Va estar molt bé!

 10. Eva Serrano

  Salve! La veritat que m’esperava que el dia de Sant Jordi fos avorrit i no hi hagues gaires coses però la veritat que em vaig sorprendre perquè hi havia moltisimes activitats! Jo vaig estar quasi tot el rato fent la samarreta per a l’excursió i després a la sala d’actes que donaven els premis literaris. Aquí la veritat que hi havia poca gent però va estar força be!!
  Vale!

 11. victor barranco

  Salve!!
  Feliciter Magistra, ha quedat genial el video!!!
  Aquest Sant Jordi, crec que ha sigut uns dels millors Sant Jordis que s’han celebrat al centre,ja que TOTHOM estava actiu, alguns jugan a futbol, altres a la venda de llibres, altres a les paradetes, però tots estavam actius. M’hagués pogut participar a tots els tallers, ja que realment tots eren molt bons, però crec que va faltar molt de temps. En la meva opinió el centre ens hagués pogut deixar el dia sencer per fer activitats i poder participar a tots els tallers, perquè amb dues hores no podem fer tots els tallers, més anar a l’entrega de premis, més estar a les paradetes.
  Això és tot!
  N.B: Feliciter Ferran!!! L’enhorabona!

 12. Mireia Moral

  SALVEEE!
  Aquest any Sant Jordi, m’ha agrada’t molt, com cada any. Hi havia molt tallers, i alguns estaben molt be. Jo m’ho vaig passar molt bé, perquè vaig poder estar amb les meus amics una bon estona.
  VALE!

 13. Laia Bagà

  Salve!
  com cada any és fan tallers molt originals per Sant Jordi.
  El taller de roses de fang, no l’havia vist mai. Estaven molt ben fetes!

 14. Uxue Avilés

  Salve!!

  Quina llàstima no poguer haver estat. Ara que veig el vidio, que per cert està molt ben fet i molt ben treballat, t’ha quedat molt bé Lida, doncs això que deia que m’ha semblat molt interessant tot el que es va fer i penso que els tallers són molt original, sobretot el de les roses fetes amb fang!

  Vale!!

 15. gomez.luque2011

  Jo el taller de fang no el vaig veure, però si que vaig veure a un professor pasasar amb una rosa de fang i era super xula!
  Sempre hi han tallers molt divertits!
  valee:D

 16. macias.gene2010

  salvee!

  es veu que va estar molt be aquest primer sant jordi jo no hi vaig poder estar… pero pel que m’han dit els meus companys va estar divertit 🙂

  vale!

 17. Noelia Vargas

  Van estar molt bé les parades de Sant Jordi hi havien moltes coses.

 18. tinker.tomas2010

  Salve!
  Vaig estar en alguns tallers, no participant-hi, però vaig estar mirant-los. Relacionat amb el llatí vaig participar en el de pintar la semarreta. Però tots els altres tallers estan molt bé.

  Vale!
  N.B. Felicitats Ferran!

 19. fontanet.alba2010

  Salve!
  M’ho vaig passar molt bé, encara que no vaig fer cap activitat. N’hi havia un munt d’activitats com: l’estampació de samarretes (la qual em vaig deixar), el joc de llati d’Eco i Narciso, karaoke, manicura… bé hi havia de tot, encara que com diuen els meus companys, crec que no va haver-hi suficient temps, ens podrien haver deixat, encara que fos, el matí sencer. Però tot i així va estar molt bé i divertit.
  Molt xulo el video!
  Vale!

 20. Gerard Carrillo

  Salve

  A sant joprdi no vaig participar en moltes activitats però si que vaig veure algunes com la de roses de paper, la de fang per exemple no l’havia vist però en el cristofol si que l’havia vist anys enrere. Em va agradar molt aquest sant jordi encara que crec que van ser poques hores.

  AVE

 21. eva perez

  salve!!!
  Ha estat molt divertit aquest any, hi han agut moltes varietats de jocs, i activitats diferents, vaig participar en unes cuantes, pero hi van aveure moltes que no vaig veure.
  Esperem que no es perdí aquesta tradició al institut!
  valee:)

 22. lourdes caparros

  Salve!

  A estat molt divertit el sant jordi d’aquest any ja que els altres anys no hi havien jocs romans 🙂

  VALE!

 23. Miriam Pelegrina

  Salve!
  Aquest Sant Jordi a estat molt be, ja que hi havien moltes activitats!

 24. Laia Sánchez Puerto

  Salve!!

  Jo no hi vaig poder estar però sabent el que hi havai més o menys i veient el video va ser un Sant Jordi molt divertit amb molta possibilitat de fer diferents tallers.

  Vale!

 25. Marta Bautista

  Salve!!

  El temps no va acompanyar massa el dia de Sant Jordi, però tot i això hi havien molts tallers on participar, va estar genial!!

  Vale!!

 26. Laura Luna

  Em va agradar molt aquest Sant Jordi, un Sant Jordi molt actiu. A la meva antiga escola es feia molt diferent i em va agradar molt conèixer com es fa a l’institut, cridava molt l’atenció veure tants joves fent diferents tallers.
  Jo he de dir que em vaig engrescar i vaig fer molts tallers i, em disculpo a la Margalida, perquè al fer els tallers que hi havia als claustre del Serra, no vaig estar fent el taller de jocs romans en el que m’havia compromés. Demano disculpes també a les meves companyes, ja que van estar tota l’estona al taller quan ens tocava a totes.

 27. molina.rocio2012

  Salve!
  La veritat és que el dia de Sant Jordi va estar molt bé! Massa curt i tot. Encara que el temps no sigues el millor, ens ho vam passar d’allò més bé!

 28. nataia espejo

  SALVEEE!!!!!!
  Molt xulo el video!
  A estat molt divertit el sant jordi d’aquest any, més que d’altres 🙂
  Va estar molt bé!! La gent havia organitzat molts tallers on hi podia assistir tothom, hi havia molta cua a tots llocs, estaba quasi tot petat de gent. Tot hi així amb una mica de paciència es va poder fer algun taller que d’altre.
  VALEEE!!

 29. Erik Aparicio

  salve!
  A mi em va agradar molt aquell dia perque hi habien moltes activitats i molta gent per els patis donant voltes. El que realment em va agradar molt va ser l’ambient de festivitat que hi habia, en les parades, en els torneus…
  Va ser un bon dia l’unica pega que li trobo va ser que no vam tenir tot el temps que es mereixia l’activitat.

 30. irina

  salve!
  aquest any eren molt poques hores les de Sant Jordi i trobo que tindrien que haver sigut més, ja que a mi per exemple només em va donar temps a fer la del taller d’estampació, hi havien moltes activitats, com la dels tatuatges o la de pintar-se les ungles,etc.

 31. marta buitureira

  Salve!!
  Un altre Sant Jordi i com cada any ens superem!! Tot va ser genial, divertit.Tothom corrent per poder jugar,fer tallers i arribar amb temps de fer més. Es va fer curt, molt curt,per l’any vinent tres hores.

 32. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Marta, per passar-te per aquí i deixar-ne constància. Almenys tres hores, i tant!

 33. Pingback: Anònim

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *