El Fil de les Clàssiques: guanyador a Edublogs09!

Encara no m’ho crec! No m’ho puc creure! El Fil de les Clàssiques, baldufa d’argent a Edublogs 09! Ja era tot un honor haver arribat a finalista en un concurs estatal amb tanta quantitat de blocs d’educació i de tan bona qualitat!

Logo Edublogs

El fil de les clàssiques rebrà el proper dia 6 de juny, en el decurs de la Jornada Espiral, al Caixafórum de Madrid la baldufa d’argent en la categoria Blogs de professors i professores de l’associació Espiral Edublogs 09. Tot i que l’associació va decidir classificar el nostre bloc d’aula en la categoria de professors i professores, molt més disputada, i amb sols tres premis, continuo pensant que el nostre projecte és un bloc d’aula, i  de Clàssiques, que tots els dies vosaltres, discipuli et discipulae, feu possible. Els vertaders guanyadors, per tant, d’aquest guardó sou vosaltres i els col·laboradors d’altres centres, com els alumnes de  l’ IES Albéniz de Badalona a Aracne fila i fila: sense vosaltres, sense els vostres comentaris i aportacions, sense els vostres dubtes i suggeriments, sense els vostres muntatges audiovisuals, sense el rap… El Fil de les Clàssiques no seria el que és. Moltes gràcies i la més afectuosa enhorabona, guanyadors i guanyadores!

Des de El Fil de les Clàssiques, volem agrair el guardó a l’associació Espiral, Educació i Tecnologia i també volem felicitar tots els blocs premiats en les diferents categories i d’una manera molt especial a Clàssics a la romana que han aconseguit la baldufa d’or en la categoria de blocs d’aula de batxillerat; també volem compartir el premi amb tots els molts blocs de clàssiques que s’hi van presentar i alguns van arribar també a finalistes. Per molts anys i moltes gràcies a tots i a totes!

Ho celebrem amb el rap de El Fil de les Clàssiques! Prosit!

61 thoughts on “El Fil de les Clàssiques: guanyador a Edublogs09!

 1. mespuna

  MOLTES FELICITATS, PER A TU, MARGALIDA, I PER A TOTS ELS ALUMNES DE CLÀSSIQUES DE L’IES CRISTÒFOL FERRER. US FELICITO PER LA CIRERETA QUE HEU POSAT AL PASTÍS DE PREMIS I RECONEIXEMENTS PER LA VOSTRA FEINA DEL DARRER CURS.

  ENHORABONA!
  MA. JESÚS ESPUÑA

 2. Coloma Jofre Bonet

  Molts d’anys, Margalida! Moltes gràcies per l’entusiasme, il·lusió i dedicació que hi poses i que fas extensius a totes i tots aquells que donem una ullada al fil de les clàssiques sempre que podem, perquè ens encanta!
  Te felicita ex toto corde una admiradora illenca.

 3. haja

  Aveeeeeee lidaaaaaaaaaaaaaaa!
  felicitas ets la millor cunas premis portas ja eeeeeeeee!
  jo de gran vull ser com tu jajjajajaj!
  la veritat es que tu mareixes per que as treballat molt per a consaguiru ademes tot,catalunya ja sap que som els millors ja no cal que ningui es presenti en cap cuncurs que et presentas tu perque ja saven qui,guanyara jajajajja.
  un petonas lidaaaaaaaaaa!
  Enhorabona!!!

 4. yousra

  Moltes felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaats !!!!!!!!!!!!!!Margalidaaaaaa!!!!!!
  Esta molt be que vaigis a Madrid , ESPEREM QUE GUAÑIS UN MUNT MÉS DE PREMIS !!!!!!!!!!!!! Dewwwwwwwwwww!!!!!!!

 5. Ediciones Eureka

  ¡Buenos días Marga!
  Quiero felicitarte por tu blog.
  Así que te felicito y añado, que a una profesora que sus alumnos le dedican un rap, mucha profesora tiene que ser.

  Y siguiendo con la metáfora de la infantería, te diré cual es su lema en momentos difíciles… “La infantería española nuca se retira, da media vuelta y avanza”… siempre hay otro camino para llegar al mismo fin.
  Un abrazo.

  Florencio

 6. Margalida Capellà Soler Post author

  Me alegra saber, Florencio, que te ha gustado el Rap de les Clàssiques y el sentido irónico aplicado al juego de etimologías grecolatinas que tanto gusta a los alumnos, Eco y Narciso, y que un día me publicaste.
  Muchas gracias.

 7. Sònia

  Enhorabona, i que el fil de les clàssiques segueixi teixint com la dona d’Ulisses mentre l’esperava! Una forta abraçada des d’una illa que no és Ítaca però ja saps quina és. Ara toca anar a Madrid!

 8. Margalida Capellà Soler Post author

  i no falta gaire per anar a Madrid ni per venir a sa roqueta estimada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *