Diari digital de l'Escola Eramprunyà de Gavà 2a Edició 2012-13
  • rss
  • Inici
  • EN PORTADA
  • SUPLEMENT DE CUINA
  • ENTRETENIMENTS
  • HUMOR
  • CURIOSITATS

Tradicions

laiaromero | 1 març 2013

L’ou de Pasqua

Es pensa que l’origen de la tradició de menjar ous al
finalitzar l’hivern és una reminiscència de l’Edat de Gel. Després del dur
hivern, i quan tot just quedaven provisions, amb l’arribada de la primavera
tornaven les aus des del sud (això només és aplicable a l’hemisferi nord) i
començaven a posar ous, dels quals s’alimentaven els homes fins que
podien tornar a caçar amb l’arribada de millors temperatures.

La Pasqua marca el final de la Setmana Santa,
en la qual es commemora la crucifixió i mort de Jesús dins de la religió catòlica. A la Setmana Santa li
segueix un període de cinquanta dies anomenat Temps
pasqua, que acaba amb el Diumenge de Pentecosta. I el dilluns despres de Setmana Santa es fan els ous de pasqua per recordar aquesta tradicó

Victor del Valle Fortón
Categories
General
Comentaris RSS
Comentaris RSS
Retroenllaç
Retroenllaç

« Animals en Perill d’extinció ARTICLE D’OPINIÓ:ELS ORDINADORS PORTÀTILS »

Fer un comentari

Feu clic aquí per cancel·lar la resposta.

You must be logged in to post a comment.

Pàgines

  • CURIOSITATS
  • EN PORTADA
  • ENTRETENIMENTS
  • HUMOR
  • SUPLEMENT DE CUINA

Blogroll

  • EDU365
  • EL PLANETA L'ERAMPRUNÀ 1a Edició Primera edició del diari digital del Planeta l’Eramprunyà un diari per divertir-se escrivint i per informar!
  • WEB ESCOLA
  • XTEC

contador de visitas
contador visitas

Comentaris recents

  • laiagramunt en Bicicletes
  • lidiagonzalezortega en QUINA VEU !
  • luchialpp en Ens anem a Cantàbria
  • claudieta12 en Ens anem a Cantàbria
  • alejandro2001 en QUINA VIDA !
rss Comentaris RSS valid xhtml 1.1 design by jide powered by Wordpress get firefox