HARRY POTTER AL CINEMA.

En la 1ª part de la película Harry Potter i les relíquies de la mort en Harry, en Ron i l’Hermione ja no van a l’escola de màgia Hogwarts, ja que s’ha apoderat d’ella els cavallers de la mort i també s’han apoderat del ministeri de màgia matant al conseller. Però aquesta no és l’única per la que han deixat l’escola, també per a trobar horricreus (part de l’ànima d’un bruixot o bruixa, en aquest cas d’en Voldemort) ja n’havien trobat un en la peli passada però era fals i en aquesta descobreixen que qui l’havia agafat (R.A.B) era el germà  d’en Sirius Black i que abans de morir li havia ordenat al seu elf domèstic Kreacher (ara al servei  d’en Harry) que destruís el horricreu auténtic però no ho va poder fer ja qu només ho pot fer una espasa la de Goldric Griffindor que en Harry va fer servir per matar el bassilisc en la segona película part de que en Mandangus el a robar i el va vendre pero en Harry, en Ron i l’Hermione el recuperaren i el destruiran.

La nostra opinió es que a nosaltren ens ha agradat molt i els actors ho han fert super bé!

Estem impacients per que facin la segona part!bola-harry

harry_potter_y_las_reliquias_de_la_muerte_parte1_poster1Raquel i Esther.