Educació Física – Aeròbic a 4t

El darrer projecte realitzat a 4t ha estat el de l’Aeròbic. Un projecte que ens ajuda a desenvolupar i millorar la coordinació i sincronització d’estructures rítimiques amb estructures motrius.

Durant les últimes sessions, els alumnes havien de treballar en grup, decicint quines estructures motrius realitzarien, creant una coreografia i memoritzant-la. El treball de decisió i execució l’han realitzat autònomament, sense la intervenció del mestre. Aquest ha estat el resultat:

COLÒNIES AL COLELL

https://drive.google.com/drive/folders/1i185E1n7GMStkPIMRW3NY9FPZGjWvENq?usp=sharingEls alumnes de quart vam passar uns dies molt divertits de colònies a la casa El Colell, situada entre el Pla de l’Estany i la Garrotxa.

Durant uns dies, vam formar part de l’escola de màgia Hogwarts i ens ho vam passar molt bé amb les activitats que allà vam fer.

Les nits també van ser molt divertides, amb un joc de nit al bosc i una súper disco, amb la que vam moure molt l’esquelet.

Esperem que us agradin.

Fins al proper any.

Les colònies de cinquè.

Els alumnes de cinquè vam passar uns bons dies de colònies. Aquí us en deixem algunes imatges de la nostra estada a la casa de colònies El Collell, casa situada entre La Garrotxa i El Pla de l’Estany.

Durant uns dies vam formar part de l’escola de màgia de Hogwarts i ens ho vam passar molt i molt bé amb les activitats que vam fer.

Les nits també van ser molt emocionants, amb un joc de nit i amb una disco Fashion que ens va fer ballar molta estona.

Unes colònies genials!!!

https://photos.app.goo.gl/Yqw1tumqfPMAFHJu9

Balls Esportius a 6è Swing

Durant el segon i el tercer trimestre, a l’àrea d’Educació Física, els i les alumnes de sisè hem treballat el projecte dels Balls Esportius, dintre del bloc d’expressió corporal. En aquest cas han estat els balls del Chachacha, com a ball latino, i el Lindy Hop (swing) com a ball social.

Gran exercici de ritme, expressió i de trencar estereotips de la societat actual. Gran treball realitzat pels alumnes de cinquè i aquest ha estat el resultat…

Balls Esportius a 6è Chachacha

Durant el segon i el tercer trimestre, a l’àrea d’Educació Física, els i les alumnes de sisè hem treballat el projecte dels Balls Esportius, dintre del bloc d’expressió corporal. En aquest cas han estat els balls del Chachacha, com a ball latino, i el Lindy Hop (swing) com a ball social.

Gran exercici de ritme, expressió i de trencar estereotips de la societat actual. Gran treball realitzat pels alumnes de cinquè i aquest ha estat el resultat…

Balls Esportius 5è

Al llarg del segon trimestre a l’àrea d’Educació Física, els i les alumnes de cinquè vam treballar el projecte dels Balls Esportius, dintre del bloc d’expressió corporal.

Gran exercici de ritme, expressió i de trencar estereotips de la societat actual. Gran treball realitzat pels alumnes de cinquè!

 

Sortida al Museu del Ter

https://drive.google.com/drive/folders/1ujYhZcUMf3Zu2_5Zu_N981AoGYmHu5PK?usp=sharingBenvolgudes famílies, el dia 5 d’abril, els i les alumnes de 4t vam anar d’excursió a Manlleu, al Museu del Ter.

Allà vem fer moltes activitats relacionades amb el riu Ter i amb la fàbrica tèxtil.

Al riu vam anar a agafar mostres de microinsectes que allà hi viuen i posteriorment les vem observar al laboratori. Amb els resultats obtinguts, vem saber la qualitat de l’aigua del riu TER, i voleu saber el resultat? la seva qualitat és molt bona.

Al Museu tèxtil vam poder veure  com funcionava antigament la fàbrica, i nosaltres vem fer uns petits tallers de fer fil a partir de la matèria primera com el cotó, el lli, la llana…i vem poder teixir manualment.

Ens ho hem passat molt bé i hem gaudit molt de les activitats que allà hem fet, i també hem aprés molt sobre el riu TER i el seu aprofitament energètic.

Carnestoltes 2018

Benvolguts/des

El passat divendres 9 de febrer vam celebrar la festa del carnestoltes, aquest any, relacionada amb la setmana de l’eix: “Contes i autors“.

Els diferents grups, van seleccionar un conte el qual treballarien durant la setmana i farien la seva disfressa. Aquest ha estat el resultat final!

VISITA AL PARLAMENT DE CATALUNYA

El passat 29 de Gener els alumnes de Cinquè de primària vam anar a Barcelona. Durant la nostre estada, vam visitar diferents espais de la ciutat.

Al mati vam fer una ruta pel barri Gòtic, tot visitant: La Catedral de Barcelona, la plaça de Sant Felip Neri, la plaça Sant Jaume, la plaça reial, i Santa Maria del Mar.

Al migdia vam anar al parc de la Ciutadella, que és just davant del parlament i allí vam dinar tot esperant la visita al parlament.

Durant la visita al parlament ens van explicar moltes coses com: la feina dels diputats, els escons que hi ha, com es produeixen les votacions, com són les sessions d’investidura, quins han estat els presidents catalans…..

La sortida ens va encantar i vam tenir molt bon dia.