TREPA A L’ENRAJOLADA

Som uns artistes! A la visita a l’enrajolada, la Gemma i la Sandra ens han ensenyat una nova tècnica que s’utilitzava fa molts anys. La Trepa la feien servir els artesans per decorar les rajoles. Utilitzaven la pols de dos minerals, l’estany per la base blanca i el cobalt per fer dibuixos amb color blau. Hem après molt i cadascú hem pogut crear la nostra pròpia rajola amb aquesta tècnica.

I també hem fet una mica de teatre per posar-nos en el context de  l’època medieval. La Mariam, l’Ilias i l’Omar han estat els afortunats i han sortit a representar l’obra. Ja veureu que guapos estaven, ho han fet molt bé.

Aquí podeu veure unes quantes fotos del procès: https://photos.app.goo.gl/cNKzogHebMqq8QJW2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *