EL DIA DE LA DONACIÓ DE SANG

Quin èxit va tenir la jornada de donació de sang! Estem molt agraïts amb tots els donants i persones que heu col·laborat. Molta gent es va assabentar gràcies a la campanya de difusió realitzada i el passat divendres es van apropar a la nostra escola per donar sang. Finalment van poder donar 54 persones així que moltes gràcies a tots per aportar el vostre granet de sorra al nostre projecte.

A més vam tenir una visita molt especial, el sr.Alcalde de Martorell, en Xavier Fonollosa, també es va apropar a donar sang. Ens va fer molta il·lusió veure’l i vam aprofitar per saludar-lo i fer-li moltes preguntes.

Aquí us deixem unes quantes fotos de tota la jornada:

https://photos.app.goo.gl/JANlRswbwL9grq2j2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *