ANEM DE COLÒNIES!

La setmana passada vam estar de colònies a l’alberg de Santa Maria del Mar de la Xanascat a Coma-ruga. Durant els dies 8-9-10 de novembre hem practicat anglès d’una manera ben divertida. Les nostres monitores no parlaven català i només podíem adreçar-nos a elles en anglès. Totes les activitats estaven relacionades amb els pirates i per això les nostres mestres ens van preparar una cerca del tresor amb un mapa que semblava de veritat.  A partir d’aquesta estada a l’English Camp hem gaudit i après de la natura, hem estat a la platja i a més la convivència amb els nostres companys i companyes ens ha servit per crear lligams ben estrets entre nosaltres. A continuació us deixem un recull de fotos dels tres dies, així veureu de primera mà com hem gaudit. Esperem que us agradi.

FOTOS: https://photos.app.goo.gl/Xf14jVOvSjLNYX3y2

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *