Lekenlín_08 – Jornades de lectura en línia

El dia 12 de desembre el Grup de Literacitat Crítica, va organitzar la primera trobada d’especialistes sobre lectura en línia: LEKENLÍN_08. El propòsit era reunir totes les persones que fan recerca a l’entorn de la lectura en línia des de diverses disciplines, i que fins ara no s’havien trobat mai. Al matí hi va haver nou presentacions (recollides en el programa) i després del dinar, un debat entre tots els ponents i assistents per posar en comú, les orientacions de les recerques i explorar possibles col·laboracions en el futurs.

 

2.604 thoughts on “Lekenlín_08 – Jornades de lectura en línia

  1. ?????????

    Moltes gràcies per l’article informatiu sobre les Jornades de lectura en línia, LEKENLÍN_08. És emocionant veure com es reuneixen experts de diverses disciplines per explorar la lectura en línia. Les nou presentacions semblen fascinants. També vaig descobrir ???????????? , una eina genial que encaixa perfectament amb els temes discutits. La vostra iniciativa enllaça perfament amb les meves inquietuds i espero veure més col·laboracions futures. Sou una font inspiradora!

  2. wordle unlimited

    That’s amazing! They’re exactly what I was looking for! I thank you all for sharing these wonderful and satisfying experiences with me! Now let’s go with family and friends.

  3. Den

    Demo version gives you the opportunity to better understand the slot, familiarize yourself with the rules. Try to play for free, to better understand the possibilities of the slot and then proceed to play for real money Spin City ?????? https://spin-city.site/bg/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *