Jornada Espiral 2008 / Escola Virtual d’Estiu

jornadaespiral2008.jpg

espiralescolaestiu.jpg

Aquest serà el tercer any que participo en la Jornada de l’Associació Espiral, i de la qual en sóc sòcia. Sempre he après molt en aquestes jornades sobre Educació i Tecnologia. Temes de molta actualitat i amb ponents de primera fila. Una altra virtut és que les ponències estan cronometrades al segon. Si no recordo malament no duren més de deu minuts. Quan el temps s’acaba, es talla i continua el següent. Això fa que els ponents vagin al gra, i que el discurs no s’allargassi. Per als assistents és perfecte. Si t’interessa la ponència, et quedes amb ganes de més i sempre pots ampliar la informació en una altra banda. Si no t’interessa, saps que no has de gastar la paciència.

Cada any hi ha un tema marc. Enguany són les Xarxes Socials i experiències d’aprenentatge col·laboratiu. Aquí teniu més informació sobre la Jornada Espiral 2008. I sobre l’Escola d’Estiu Virtual que organitzen.

405 thoughts on “Jornada Espiral 2008 / Escola Virtual d’Estiu

  1. run 3

    Thank you for taking the time to talk about it; I have strong feelings about it and want to learn more about it. Would you mind adding information to your blog post? It will really benefit all of us.

  2. Adriel nicolas

    Top Gun Jacket is on trend right Now a new movie has come whose name is Maverick, has used this jacket which gives killer look So buy this now from Slim Fit Leather Jacket and enjoy 20% off use coupon code GET20

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *