TEMPS DE FLORS -3

Flors al plat!

Alguns aliments tenen origen vegetal, és a dir, que provenen de les plantes. A vegades ens mengem les fulles (enciam, bledes, col,…), les arrels (pastanaga, nap,…), els bulbs (la ceba), els tubercles (patates, moniatos), els fruits (tomata, fruita en general), les llavors (mongetes, cacauets, llenties…) i també ens mengem….LES FLORS!

Quan menges carxofes, brócoli, coliflor, safrà… o et prens una infusió de camamilla… t’estan menjant les flors de la planta.

 

 

 

Mira quines 12 flors, que a vegades tenim al jardí, també són comestibles:

https://www.gastronosfera.com/ca/tendencies/dotze-flors-comestibles-per-als-teus-plats

ATENCIÓ: Vigila i no et vagis menjant totes les flors que vegis, no totes són comestibles, n’hi ha que poden ser tòxiques!