SETMANA CULTURAL…

Hola noies i nois!

Aquesta setmana hauria de ser una mica diferent a l’escola, ja que és la Setmana Cultural, la Setmana de Sant Jordi, de llibres, de roses, d’anar d’excursió…

Hem de fer que a casa també ho sembli. Hem de procurar fer activitats, menjars, vestir-nos de més primavera, llegir llibres i escriure una mica més, visitar museus de manera virtual, viatjar des de casa…

Veureu que jo he posat per començar la feina una poesia en àudio, sabeu que a mi m’agrada llegir-vos en veu alta, contes, llibres, per tant, cada dia us llegeixo una poesia. Escolteu-la bé, intenteu treure’n el significat, fer-ne un dibuix, afegir estrofes, fer volar la imaginació un moment. Posem el botó de la PAUSA i pensem en silenci què ens transmet.

També veureu que a la graella setmanal he posat unes feines amb **. Aquestes són les feines que a mi m’agradaria que em retornéssiu, ja que em serviran per anar fent un petit seguiment del vostre treball. Igualment em podeu retornar qualsevol  altra feina que creieu interessant. Fotos o vídeos del que feu…

Qualsevol problema per obrir arxius o fer deures envieu-me les consultes per correu, jo intento anar contestant.

Aquesta setmana farem la videotrucada el dimecres. Alguns matí i d’altres tarda, en petits grups va millor. Us enviaré els grups el dia abans.

De moment ho esteu fent molt bé! Sé que no és fàcil i us felicito!