I … encetem mes de maig!

Bon dia noiets i noietes de la classe de quart.

No sé com ho veieu vosaltres, però jo començo a veure una mica la llum al final del túnel, que diuen.

Perquè? Doncs mira, cadascú de nosaltres té una estona al dia per sortir a passejar, a fer esport… jo ho trobava a faltar i molt! i m’imagino que vosaltres encara més. Finalment arriba el bon temps i sembla que hi ha menys gent que s’infecta amb el coi de virus aquest! Això són molt bones notícies!

Estem per tant, més a prop que tot sigui una mica més com abans. I com que estic tan contenta, vull que primer de tot, comenceu la setmana escoltant aquesta ària de l’òpera de Puccini. Espero que us encanti com a mi!

https://www.naciodigital.cat/noticia/201551/video/emotiu/nessun/dorma/liceu/versio/confinament

Una altra cosa, dijous 7 de maig era el dia de portes obertes, ho recordeu? Tocarà reinventar-nos i readaptar-nos un altre cop, haurem de fer els experiments a casa! No oblideu fer fotos i penjar-les.

Que tingueu molt bona setmana!

Deures del 4 al 8 maig