Setmana del 27 d’abril a l’1 de maig

Bon dia nens i nenes de quart!

Encetem una nova setmana i per tant, és una setmana menys que falta pel desconfinament.

Diumenge per primer cop, vau poder sortir amb els vostres pares després de sis setmanes, desitjo que disfrutéssiu d’aquesta “semillibertat”.

En les trobades virtuals que fem, veig que tots i totes ho esteu portant molt bé. Estic orgullosa de tots vosaltres,  perquè aquesta situació que estem vivint, no és gens fàcil per a ningú i encara menys per als nens i nenes.

Aquí teniu les tasques a fer durant aquesta setmana. N’hi ha algunes que hi diu RETORN, aquestes me les heu d’enviar per correu. No oblideu el Mur! que està quedant xulíssim ple de totes les coses que feu.

Deures del 27 a l’1 de maig

I recordeu que sempre us porto al cor.