EXCURSIÓ A CAN RIBAS

Els nens i nenes de P3 vam fer la nostra primera excursió de tot el dia! Vam anar a can Ribas i vam fer una activitat de pirates.

En arribar, com que ja teníem gana, vam esmorzar i conèixer els nostres monitors i ens van explicar que a can Ribas hi havia un tresor amagat i que per trobar-lo necessitàvem superar proves pirates per aconseguir les parts del mapa.

Ho vam passar molt bé superant els diferents reptes i per fi vam aconseguir reunir tot el mapa! Després de dinar el vam desenterrar i quan el vam obrir… quina sorpresa!!! El tresor eren un munt de piruletes!!!

https://photos.app.goo.gl/FcJDKdleBN32OyBg2

Publicat dins de General | Deixa un comentari

TREBALLEM JACKSON POLLOCK

Durant aquest segon trimestre els nens i nenes de P3 hem experimentat a nivell plàstic tal com feia Jackson Pollock amb el seu Action Painting és a dir, pintura d’acció. A partir de diverses tècniques hem elaborat diferents obres individuals i murals col·lectius abstractes sense pintar directament  sobre el paper, sinó pintant a través d’accions.

La primera sessió de pintura d’acció la vam fer a sobre d’una tela molt gran, tal i com ho feia en Pollock. Ens vam posar les nostres bates i vam començar a fer esquitxades amb pinzells i regalims amb setrilleres.  Vam poder moure’ns pel voltant de la tela, ens vam ajupir, apropar, allunyar…  i sobretot, vam gaudir de l’experimentació amb la pintura sense que el resultat final fos el més important.

A partir d’aquí hem creat idees per fer les nostres pintures d’acció. Hem sucat els cotxes a la pintura i els hem fet baixar per les rampes. Amb les marques que deixaven les rodes creàvem obres d’art!

També hem sucat bales i les hem fet rodar… Els resultats són increïbles!

I finalment, hem pintat sucant fils de llana. L’experiència ha sigut molt enriquidora i sobretot… Molt creativa!!!

https://photos.app.goo.gl/RMTB2g923WWwAN3v2

Publicat dins de General | Deixa un comentari

A DALT I A BAIX

Treballem els conceptes espacials a dalt i a baix.

https://photos.app.goo.gl/yzFOjsgCX23Zgx9l2

Publicat dins de General | Deixa un comentari

DIJOUS GRAS

Amb aquest fred al final no hem pogut sortir a passejar pel poble. Tot i així, hem volgut celebrar el dijous gras amb els nostres companys d’infantil. Hem anat al gimnàs a esmorzar els entrepans de truites, de botifarra d’ou o les coques de llardons. Ho hem passat molt bé ballant les cançons del Carnestoltes.

https://photos.app.goo.gl/wH9NQy08aQuRXb382

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PHOTOCALL DE CARNESTOLTES

Dilluns a la tarda vam fer tallers de Carnestoltes. Un dels tallers consistia a fer aquestes disfresses amb cartró per després tenir al porxo el nostre propi photocall de Carnestoltes. Els nens i nenes que han volgut s’han pogut fer fotos. S’ho han passat pipa!!!

https://photos.app.goo.gl/WSU7cbMUZKK9Sn1n2

Publicat dins de General | Deixa un comentari

FEM QUADRATS

Construïm quadrats amb diferents materials.

https://photos.app.goo.gl/RuRC8AK4IzfpvPAw2

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EL PLA INCLINAT

La física és una part molt important del nostre entorn. Ha representat un progrés científic i tècnic de la nostra societat, per tant és molt important apropar els infants des de les primeres edats al món de la física. Aquests dies a P3 hem observat i manipulat amb rampes, hem experimentat amb la seva inclinació, hem vist els elements que rodolen i els que no i hem descobert el perquè.

https://photos.app.goo.gl/COa7lYxvBtmAfXUB3

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PINTEM AMB ELS COLORS DE L’HIVERN

Aquests dies de fred mirem per la finestra de la classe i ens fixem amb els colors dels dies ennuvolats. Ho plasmem al paper fent servir cavallets de pintor. Ens ha encantat!

https://photos.app.goo.gl/GbniAsJjuUKngxQD2

Publicat dins de General | Deixa un comentari

MOTRICITAT FINA

La motricitat fina fa referència als moviments voluntaris molt precisos de les mans i els dits que requereixen una major coordinació. Comprèn totes aquelles activitats realitzades pels infants que necessiten una precisió, un alt nivell de coordinació visio-manual, una força controlada i una bona concentració. És un treball fonamental en el procés de
lectoescriptura i per això ho treballem setmanalment a P3.

https://photos.app.goo.gl/RvvQX4eigxeEGGsq1

Publicat dins de General | Deixa un comentari

DIBUIXEM A LA SORRA

Aquests dies amb el fred de l’hivern molts nens i nenes s’han posat malalts. Amb els poquets que poden venir a l’escola hem aprofitat el solet del matí i hem sortit a dibuixar a la sorra humida del pati. Ho hem passat molt bé fent línies, cercles, el nostre nom…

https://photos.app.goo.gl/WbW7bQOPcY3ufsl03

Publicat dins de General | Deixa un comentari