TALLER DE CUINA CREATIVA

El dimecres dia 9 d’abril, dins la Setmana Cultural, vam fer diversos tallers de cuina en diferents llocs. A nosaltres, ens va tocar el de cuina creativa amb l’Aran, que és el cuiner del restaurant l’Ànima de Flix. Vam preparar gaspatxo, per el·laborar-lo necessitem:
aigua
1 pebrot roig
1 pebrot verd
1 pa sec
1 ceba
1 all
oli
vinagre
sal
1 túrmix
(davantal i drap)

Preparació:

Primer agafem el pebrot roig, li traiem les llavors i el tallem en quatre parts, fem lo mateix amb lo pebrot verd. Agafem pa sec i el tallem en quatre parts. Amb els tomàquets els tallem en en dos trossos i li traiem les llavors. La ceba la tallem en quatre trossos. L’all el xafem amb la mà i el pelem. Posem tot en un pot i posem aigua, oli, vinagre, i sal i ho batem amb el túrmix .

¡PROVEU-HO, ESTA BONíSSIM!

Angie Vera, Meritxell Algueró i Lídia Gheorghiu

Per veure les fotos clica Aquí

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *