SOM CIENTÍFICS

Quan pensem en la ciència acostumem a pensar en experiments espectaculars o amb complexes teories a l’abast només d’unes poques ments privilegiades; però, en realitat, la ciència és simple: es tracta d’observar, fer-se preguntes i trobar respostes. Això, els nens i nenes,  i fins i tot els nadons ho fan constantment. En el nostre dia a dia estem envoltats de ciència, d’aspectes físics, químics, biològics o tecnològics sobre els que  podem reflexionar i experimentar.
 
Plantejar activitats científiques a l’etapa d’educació infantil és senzill perquè els ens estan interessats de forma natural per a tot allò que els envolta, per tant, no és necessari cap estímul addicional per animar-los a fer ciència ja que gaudeixen jugant a ser científics. A l’ambient de “Som Científics” oferim als nens i a les nenes l’oportunitat de jugar, manipular, classificar i experimentar, com fan en el seu joc natural, però també, els animem a pensar i a verbalitzar les seves accions. L’objectiu és desenvolupar la creativitat, la imaginació, la curiositat i l’esperit crític dels nostres alumnes, introduint-los al mètode i llenguatge científic de manera natural.
A continuació, us oferim la possibilitat de veure alguns dels moments que han viscut els nostres petits científics. Per veure-les, només heu de clicar al link corresponent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *