Ens movem!!

El repte per la classe del cinema és moure el cos 16 minutets. Per fer això no necessiteu ni material ni un espai molt gran. Heu de seguir el ritme del monitor que al principi va lent i al final més ràpid.

Al final enviar alguna foto o video  al meu MAIL: asagarr5@xtec.cat o al watssapp de l’escola directament.

Moltes gràcies i ànims !!

 

3 thoughts on “Ens movem!!”

  1. Hola Albert!

    No ma agradat tant l’activitat, m’he cansat moltisim i no lhe pogut acabar tota.

    Moltes abrasades

    CAMILA

  2. Camila és normal cansar-se una mica fent Educació Física . A les activitats vosaltres heu d’anar parant si us canseu molt. Els vídeos es poden parar una estoneta si esteu molt cansats. Cada nen o nena és diferent i la llàstima es que jo no us puc veure per ajudar-vos a fer aquesta regulació. Albert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *