Sóc dona, mare i docent del cos de Geografia i Història. He exercit com a docent de gran varietat de disciplines ja que he tingut la sort de treballar a Educació Infantil, Primària, passar per Centres de Formació d’Adults i fer Atencions Educatives Domiciliàries. Amb aquestes experiències he après i gaudit molt. Alhora, totes elles m’han dotat d’eines per a acompanyar l’alumnat i treballar globalitzant continguts.

En l’actualitat, estic treballant a un Servei Educatiu del Department d’Educació de la Generalitat de Catalunya, en concret al Camp d’Aprenentatge de la Ciutat de Tarragona. Hi faig docència, divulgació, creació de coneixement, disseny didàctic i suport i assessorament curricular i pedagògic als centres educatius. A més, gestiono la pàgina Nodes, organitzo el nostre EVA i faig de responsable de l’àrea de Cultura Digital.

Educar és la meva passió. Crec fermament que la finalitat que tenim els i les docents és acompanyar a l’alumnat en el seu creixement per estar preparats per afrontar els reptes que la vida els posi. A més, ajudar als aprenents i aprenentes a què detectin les seves fortaleses i febleses per a saber-les utilitzar, potenciar i millorar. Penso que és junt a l’Input cultural el millor que els podem aportar per aquest segle XXI.

Per si em voleu conèixer una mica més, fa poc vaig començar el meu e-portfoli o dossier digital als cursos de “Competència Digital Docent Nivell Bàsic i Avançat” de Formació Permanent de XTEC. És el següent: https://dossier.xtec.cat/ltorreal/

Per aquest curs que fem de Publicació digital he creat aquest blog “e-Ducar per a la sostenibilitat”. Espero que sigui l’inici d’un nou projecte personal on creixi jo i ajudi als altres. Potser només queda en un intent però la vida ja té aquestes coses.