Coneguem-nos!

Hola,

Sóc la Cèlia, visc a Lleida i treballo al camp d’aprenentatge de Juneda desde fa tres mesos. És la meva primera experiència en educació.

Vaig estudiar Biologia i m’agradava molt la recerca i l’educació, així que vaig fer dos màsters, el CAP i el de Biotecnologia. Durant les pràctiques em va agradar molt la investigació i la idea de treballar a un laboratori, així que vaig fer la tesi doctoral, i després vaig realitzar dues estàncies postdoctorals, una a Praga (Republica Txeca) i l’altra a Exeter (Regne Unit), cadascuna de quatre anys.

Després d’un temps a l’extranger i veure que les possibilitats de tornada per dedicar-me a l’investigació anaven minvant, vaig prendre la decisió de dedicar-me a la meva altra passió, l’educació.

Així que aquí estic, formant-me i intentant aprendre el màxim possible per poder educar als alumnes el millor possible!

Salut!

Cèlia

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *