Presentació

Bon dia,

Jo treballo com a Tecnic especialista en educació infantil donant suport a les dues aules de P3 d’una escola de Granollers. A les dues aules hi han 25 criatures de les quals les families tenen diverses nacionalitats, hi ha criatures que son d’Espanya, d’altres son Senegaleses, d’altres Marroquines, d’altres del Sahara Occidental… Tenim una gran varietat cultural, això també fa que algunes criatures els hi costi més desenvolupar el llenguatge, ja que a casa parlen l’idioma autocton i a l’escola el català, castellà i anglès.

L’escola es de dos línies des de infantil fins a primaria, tot i que ara pel tema del coronavirus la part de primaria l’han pogut desdoblar en tres línies per curs. Està construida en dos edificis de manera que un edifici es per educació infantil i l’altre de primaria i entre mig hi han els dos patis separats per una valla i el gimnas.

Es una escola on s’està molt bé ja sigui per l’equip directiu com per l’equip docent, tothom te ganes de fer coses i estan engrescats, cosa que aquesta motivació es transmet als infants.