Nenuco

L’anunci del qual parlaré és el de “NENUCO: Doctora, ¿por qué llora? creat per l’empresa Famosa.

A la fotografia de més abaix podem veure la capsa on es ven la joguina, on podem deduïr que aquesta empresa vol cridar l’atenció de les nenes, ja que podem veure que la persona que està jugant amb ella és una nena i no un nen, per tant podem parlar d’una joguina sexista perquè no inclou els dos gèneres.

Nenuco - Doctora ¿Por Qué Llora? | Nenuco | Tienda de juguetes y videojuegos Juguetería Online Toysrus

L’anunci que ven aquesta joguina es podria dir que és divertit, ja que té una mena de diàleg amb melodia, on els dos infants que juguen es pregunten que li pot passar al Nenuco i busquen la solució.

Gràcies a aquesta joguina, els infants que juguin podran afavorir el joc simbòlic, perquè imaginaran que són metges/metgesses atenent a un pacient, que en aquest cas es el nino. També és una bona joguina per desenvolupar la seva capacitat social perquè amb aquesta joguina, l’infant podrà jugar amb els seus companys/es.

Finalment, penso que aquesta joguina hauria de tenir una gama diferent de colors o una mica més àmplia i a la capsa no només haver-hi una nena, sinó un nen i una nena per cridar l’atenció de tots els infants.

Janira Oliver Gálvez