Nancy camerino

La joguina que hem triat ha estat la  Nancy camerino de estrellas. L’empresa que la va crear va ser juguete famosa, que es va inaugurar en l’any 1968.

Aquest anunci busca l’atenció de les noies, ja que es pot veure com tot és brillant, de color rosa, la Nancy està plena de complements; com llaços, les ungles pintades… la veu de l’anunci és dolça i d’una noia.

Aquest anunci fa referència al fet que les noies han d’estar a punt, per sortir al carrer, han de maquillar-se, pentinar-se, anar a la moda i sobretot estar exclusives a la vista dels altres. Al final del vídeo, diu “seguro que triunfas”, aquesta frase pot reafirmar tot el que hem mencionat abans; que les noies han d’agradar als altres sense importar si és el que realment volen elles mateixes.

 

 

 

 

 

 

Amb aquest anunci es poden crear estereotips o punts de referència, creant complexos, inseguretats en infants que encara no han desenvolupat la seva personalitat, posant per davant ser com la Nancy, oblidant-nos si realment ser com aquesta nina, és el que volem ser.

Ana Muñoz Holgado