QUEDA’T A CASA, PERÒ D’UNA MANERA SALUDABLE (Recull de fotos)

0

Malgrat estar a casa aquest dies per controlar la pandèmia del Coronavirus, hem de mantenir-nos sans i sanes adoptant uns hàbits saludables com fer activitat física i portar una dieta equilibrada i saludable.

Hem pensat que tornar-nos a veure, encara que sigui per fotos, ens alegrarà. I mostrar com fem activitat física o mostrar que mengem d’una manera saludable, ens animarà i ajudarà a tothom a vèncer l’avorriment i mantenir hàbits saludables. Les fotos han de ser de l’alumnat, de mestres i podem estar acompanyats/des de la família que es vulgui sumar a aquesta proposta.

Ens podeu fer arribar les vostres fotos per penjar-les al bloc de l’escola a aquest correu

edfisica2@escolaelgarrofer.cat

A l’assumpte de l’email escriviu el nom de l’alumne/a i el seu curs.

Resultado de imagen de activitat física i alimentació

Clica la imatge per veure les fotos enviades

 

PROPOSTES PER REALITZAR ACTIVITAT FÍSICA

  • Com sempre, ajudar a les tasques de la llar ens ajuda a estar actius i actives.
  • La coreografía per quan tornem a l’escola (la podeu trobar a un altre article del bloc més abaix).
  • Els superherois i superheroines d’avengers ens proposen uns entrenaments fàntastics al youtube. Feu recerca al Youtube: Avengers endgame kids tabata workout, Avengers training academy o Les Mills born to move

https://www.youtube.com/watch?v=jyWyBern6q4

  • Coreografies del Just dance al Youtube

https://www.youtube.com/results?search_query=just+dance+kids

https://www.youtube.com/watch?v=zMUfYaOc9fo

 

  • Ioga:

Resultado de imagen de dado yoga

https://www.youtube.com/watch?v=jdxYDxlBe5Q

  • Construir lletres amb el cos.

Resultado de imagen de letras cuerpo

DIETA EQUILIBRADA I SALUDABLE

https://laldea.cat/sites/default/files/uploads/coronavirus-consells-basics-alimentacio-saludable.pdf

  • Podem realitzar receptes amb la família.

https://elsfogonsdelalourdes.wordpress.com/category/receptes-per-fer-amb-nens/

  • Beure aigua sovint.
  • Menjar fruita, ho treballem a l’escola i és important.

UNA CELEBRACIÓ ESPECIAL PER QUAN TORNEM A L’ESCOLA.

0

Pensant com poder celebrar la tornada a l’escola hem decidit proposar-vos aquesta coreografía per assajar aquests dies i ballar-la tot l’alumnat i mestres un dia al pati. Segur que la cançó ens motiva ja que va ser la sensació el dia de carnaval.

Treatre a 4t

0

Hem treballat l’expressió de la cara i del cos, no donar l’esquena al públic i el to de veu. No és fàcil actuar per tota la classe, però estem trencant amb la por a l’escenari. Felicitats actors i actrius.

Resultat d'imatges per a "teatre dibujos"

Shhhhh! FEM MIM A 3R.

0

En el segon trimestre hem realitzat algunes sessions d’expressió corporal amb mímica. No cal que pugeu el volum dels vídeos, com a bons mims no diem res amb la veu. Ens expressem amb el nostre cos i la nostra cara.

Resultat d'imatges per a "mim"

Clica la imatge per veure els vídeos

Gira, gira i gira. (2n)

0

Gira el mòn, giren les agulles del rellotge, fem girar els objectes, girem nosaltres…GIRAR.

Resultat d'imatges per a "GIRAR"

Clica la imatge

ELS SALTS A QUART

0

En el segon trimestre hem fet jocs de salts i hem jugat a les cordes com els nostres pares i les nostres mares feien a l’escola i al carrer.  A més hem creat un circuit en grup per poder-lo realitzar  la resta dels companys/es. Ha estat una tasca engrescadora i divertida!

Resultat d'imatges per a "saltar cuerda"

Clica la imatge

El Goalball (Esport paralímpics per a persones invidents)

0

Aquest trimestre hem treballat un esport per intentar reflexionar i sensibilitzar l’alumnat envers de les dificultats que han d’afrontar les persones invidents o amb dificultats visuals. El goalball és un esport específic que compta amb les seves pròpies regles i ajuda a desenvolupar aspectes com l’orientació en l’’espai o la percepció auditiva que són components claus de l’esquema corporal. Hem fabricat el nostre antifaç, hem passejat pel pati com a invidents i com a guies i hem jugat a bitlles. Però la realització dels partits de goalball han estat un èxit perquè cadascú complia el seu rol (jugadors/es, aplegapilotes-àrbitres i públic) i hem respectat el silenci.

Resultat d'imatges per a "goalball"

22 anys de Korfbal (trobada a Can Tintorer)

0

Després d’aprendre sobre el korfbal, aprendre la reglamentació, treballar i practicar aspectes tècnics i tàctics, hem anat a la trobada. Ha estat un dia esportiu on hem aplicat el que hem après, però sobretot hem compartit amb companys i companyes d’altres escoles una bona estona. Rebre les targetes verdes per esportivitat ha estat sensacional i animar des de les grades a la resta dels companys/es ha sigut molt emotiu. Felicitats pel joc net i el treball d’equip!

Clica la imatge per veure els vídeos i les fotos

Korfbal a 5è: Un gol per la igualtat

0

Aquest segon trimestre l’alumnat de cinquè hem treballat un esport mixta on es juguen dos equips formats per 4 nenes i 4 nens cada un. Ens ha servit també per reflexionar sobre la igualtat en l’esport. A més hem après a jugar per poder anar a la 22a. trobada de korfbal entre escoles de Viladecans, Gavà, Sant Climent i l´hospitalet. Si vols més informació sobre aquest esport clicla l’enllaç.

https://ca.wikipedia.org/wiki/Corfbol

Aquí teniu unes fotos i vídeos de les sessions.

Clica la imatge

Trobada de segon: Jocs tradicionals i jocs cooperatius

0

La setmana passada vam poder jugar i col·laborar amb companys i companyes de les altres escoles de Viladecans. Van jugar a jocs tradicionals com les bitlles calatalanes, el pica paret i jocs cooperatius com “som contorsioniste” o “el llac contaminat”. Va ser un bon matí de pràctica esportiva!

Clica a la foto

 

Go to Top