La Rayuela Africana

Des de segon ja hem treballat la xarranca típica del per aquí a prop. Però hi ha moltes variants arreu del món. Una d’elles és la xarranca (rayuela en espanyol) Africana. És molt variada i permet treballar el ritme, els salts de diferents tipus i tot d’una forma coordinada i sincronitzada. És un treball dincs molt complert. Tal com us he promès us deixo els links d’iniciació i els reptes per qui volgui assajar.

Reptes per realitzar

Aquest més senzill

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Una altra Oca. Aquesta vegada de les emocions.

Segur que us agradarà… així parlem una mica de com va tot.

Publicat dins de General | 3 comentaris

Oca d’Ed. Física

Hola famílies. Us proposo la idea de jugar una OCa física. Està molt bé. Si voleu practiqueu-la i qui vulgi que m’enviï alguna foto que la penjaré en el bloc. Ànims.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Tasques Cicle Superior fins el 10 de Maig. Salut

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Tasques a fer Fins el 26 d’Abril

Què tal companys?
Durant aquests dies podeu anar fent les activitats que podeu veure en les diferents entrades del bloc. Una molt xula és la del repte del paper higiènic.
La tasca que us presento ara és la de fer com a mínim una de les dues sessions de cardio i envieu-me bé una foto o bé un petit vídeo fent vosaltres aquesta activitat. Pregunteu als pares si els hi sembla bé que aquesta foto o vídeo la poguem penjar perquè tothom la vegi. Sinò no importa. Envieu-la igualment.
El lloc on me l’he d’enviar abans del 26 d’Abril és al meu correu electrònic
carlos.garcia@escolaeulaliabota.cat

Aquí van els vídeos :

Molts ànims i no perdeu el somriiure.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Repte 1 ….. Paper Higiènic challenge…

A veure qui s’atreveix i grava el vídeo.Poc a poc anirem afegint més reptes… Directament a l’app (padlet)

Hecho con Padlet
Publicat dins de General | 1 comentari

Recupero un vídeo de fa un temps…. aigüeta d’aixeta que bona!!

Pensem abans de comprar!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Altre setmana a casa (I)

Bon dia a tothom… Us trobem molt a faltar i esperem que en la mesura de lo possible estigueu bé. Us passo unes activitats per als vostres pares i per a vosaltres a forma de distracció…

Adults …. Üs presento una plataforma patrocinada per reebok on apareixen un llistat ben ample d’activitats indoor dirigides a adults. Hi ha de molts nivells i tipus. Estan molt bé plantejades i us asseguro que qui volgui acabarà molt cansat…. Ara no ens passem eh?
Cliqueu AQUÏ

Alumnat Primària
Aquesta activitat és per a fer amb família. És molt divertit. L’autoria és d’un projecte anomenat “formigues cooperatives”. Podeu anara directament al seu LINK des d’AQUÍ o jugar en pantalla gran des d’aquesta entrada.

Alumnat Infantil Tot i no fel’s hi classe de moment. Us passo un enllaç que us pot ser interessant. Es tacta d’exercicis de IOGA amb infants. És interessant treballar-ho ja que es fa tant control de respiració com estiraments com moviments amples i cançons. Està adreçat als més petits però serveix per qualsevol curs de priomària també.

CliqueuAQUI

Molts ànims i no perdeu l’humor mai.

Publicat dins de General | 2 comentaris

Educació Física a Casa

Bon dia tothom,
Esperem de tot cor que en la mesura de lo possible estigueu bé i pogueu passar aquestes setmanes ben entretinguts. Per no oxidar-nos us passo uns links molt interessant per anar fent….
Molts ànims

CLICA AQUí PER ENTRAR EN LUDOLAND
SETMANA 1

SETMANA 2

Publicat dins de General | 1 comentari